Podlaskie - Plejady - Bia³ystok
igi - 27-06-2005, 08:55 Temat postu: Plejady - Bia³ystok Witam serdecznie
W dniu 25.06.2005 roku w Bia³ymstoku odby³y siê plejady. Uda³o mi siê tam byæ z aparatem i chcia³bym Wam pokazaæ miski uczestnicz±ce (katowane niemi³osiernie ) w tej imprezie. Dostêpne by³y dwa pajeraki, L200 i outlander. Zabawa by³a przednia
TNT - 28-06-2005, 16:49
I pomyslec ze mnie tam nie bylo. Szkoda bo zdjecia sa super. Dobrze miski sie spisaly. A gdzie sie to odbylo??
igi - 28-06-2005, 17:12
j.sumkowski napisa³/a: | A gdzie sie to odbylo?? |
Plejady odby³y siê w Sowlanach jakie¶ 7 km od granic miasta, na torze motokrosowym
Pozdrawiam
Anonymous - 29-06-2005, 01:29
cos podobnego bylo organizowane tez u nas (w Janowcu) ale niestety dowiedzialem sie po fakcie, znajomi pokazywali mi zdjecia nawet, mozna bylo sie przejechac Pajero i Outlanderem... zaluje tego Pajero chociaz i Outlanderem bym sie kajtnal zobaczyc jak sie jezdzi.
igi - 29-06-2005, 08:00
borecki napisa³/a: | cos podobnego bylo organizowane tez u nas (w Janowcu) |
To jest obiazdowy "cyrk" MMC. Na terenie ca³ej Polski s± organizowane tego rodzaju spotkania
borecki napisa³/a: | Outlanderem bym sie kajtnal zobaczyc jak sie jezdzi. |
Outlander to bardzo fajne przestronne rodzinne kombi . Mo¿e na zlocie bêdze jaki¶ outlanderek to poje¼dzimy wszyscy
Pozdrawiam
Anonymous - 29-06-2005, 16:14
igi napisa³/a: |
Outlander to bardzo fajne przestronne rodzinne kombi |
Jasne. Dla ma³ych rodzin (góra 3 osobowych)
igi - 29-06-2005, 17:34
Fido__ napisa³/a: | igi napisa³/a: |
Outlander to bardzo fajne przestronne rodzinne kombi |
Jasne. Dla ma³ych rodzin (góra 3 osobowych) |
To mo¿e dlatego ¿e moja rodzina to 2 osoby (ja i ¿ona) wiêc siê wydawa³ taki duuuuuuuuuuuuuuu¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿yyyyyyyyyyyyyyy
|
|
|