To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - Podświetlenie wnętrza - małe pytanie

zbyszko_orzech - 25-04-2009, 21:33
Temat postu: Podświetlenie wnętrza - małe pytanie
Witam

Jestem od 2 dni posiadaczem Outlanderka. Mam takie pytanie odnośnie podświetlenia wnętrza przodu, gdy drzwi są otwarte lampa sie świeci gdy zamknę i chcę włączyć lampkę bez otwierania drzwi z przełącznika przy lampce to juz nie działa. Czy wy też tak macie czy tylko u mnie coś z przełącznikiem sie stało?

karol_alasz - 26-04-2009, 00:31

Lampke (te w suficie) wlaczasz wciskajac ja (jej szklo) a przelacznikiem zmieniasz tylko tryb swiecenia (podczas otwarcia drzwi lub wcale...)

Nie napisales jaki masz model-gdyby byl z MMCS-em to moglbys sobie ustawic czas swiecenia tego swiatelka po wejsciu do auta lub wyjsciu z niego....

zbyszko_orzech - 29-04-2009, 20:22

karol_alasz napisał/a:
Lampke (te w suficie) wlaczasz wciskajac ja (jej szklo) a przelacznikiem zmieniasz tylko tryb swiecenia (podczas otwarcia drzwi lub wcale...)

Nie napisales jaki masz model-gdyby byl z MMCS-em to moglbys sobie ustawic czas swiecenia tego swiatelka po wejsciu do auta lub wyjsciu z niego....

Dzieki za pomoc :D
Mam wersje Intense Plus Special Edition 2008 Model 2009 :D

dab - 30-04-2009, 00:10

zbyszko_orzech napisał/a:
karol_alasz napisał/a:

Gratuluje zakpu, tez wlasnie oczekuje na ta wersje :P
Udalo ci sie cos znegocjowac z ceny czy kupiles za cennikowe 102500zl?
Jaki kolorek? 8)

karol_alasz - 30-04-2009, 00:50

BTW, a co jest takiego "speszjal" w tek wersji Intese+ SE ? Jest identico z Instyle tylko bez skor i szyberdachu czy jak....?
Krzysiek_slask - 30-04-2009, 01:12

To taki Intense+ bez xenonow i KOS'a
karol_alasz - 30-04-2009, 05:47

Znaczitsja, SE w Mitsubishi to taki "markjetingowy" downgrade?
Krzysiek_slask - 30-04-2009, 10:27

Indeed.

Jak komus nie zalezy na xenonach i KOS'ie to bierze ten model i ma taniej o 6K PLN w porownaniu do pelnego Intense +

Student - 30-04-2009, 10:31

Special Edition - no i ja pośrednio taki będę miał, co prawda teścia ale na pewno dostanie ode mnie w d..ę.
jurekschroda - 30-04-2009, 12:46

Cytat:
Znaczitsja, SE w Mitsubishi to taki "markjetingowy" downgrade?

Nie bardzo. Raczej to po prostu auta ściągane z innych rynków europejskich ( tam gdzie kryzys przez duże K) które w swojej specyfikacji nie miały ksenonów i KOSa - no i trzeba było to jakoś nazwać :wink:

zbyszko_orzech - 30-04-2009, 13:37

dab napisał/a:
zbyszko_orzech napisał/a:
karol_alasz napisał/a:

Gratuluje zakpu, tez wlasnie oczekuje na ta wersje :P
Udalo ci sie cos znegocjowac z ceny czy kupiles za cennikowe 102500zl?
Jaki kolorek? 8)

Wyrwałem w tej cenie:
-Autoalarm
-Dywaniki gumowe
-Kuwete do bagaznika
-Dwa breloczni mitsu do kluczyków :badgrin:
-ramki pod tablice :badgrin:
więcej sie juz nie dało a chcaiłem jeszcze owiewki na przednie szyby i chlapacze :|
Jak odbierałem swojego to przyjechała do salonu laweta z outkami i juz wszystkie były sprzedane :mrgreen:

kolor czarny :P wpłaciłem zaliczke i sprzedawca kazał czekać 2 tygodnie a ja juz auto u siebie miałem zarejestrowane i ubez po 12 dniach ( okres świąteczny też licze ) :biggrin:

Tylko teraz jeszcze zostało mi do rozgryzienia co to jest ten systam domykania szyb bo jak zamkne auto to mi sie nie chcą domknąć :| a lusterka sie skłądają. Ktoś napisze czy u niego szyby sie domykają po zamknięciu auta?

jurekschroda - 30-04-2009, 14:26

Spróbuj za trzecim kliknięciem dłużej przytrzymać przycisk.
zbyszko_orzech - 30-04-2009, 15:55

jurekschroda napisał/a:
Spróbuj za trzecim kliknięciem dłużej przytrzymać przycisk.

Juz działa....
Musiałem przytrzymać przycisk za drugim razem
1. zamyka drzwi
2.domyka szyby
3.składa lusterka :P

VWaldii - 02-05-2009, 19:53

Gratukacje , tak ma być :lol:
out_v6 - 16-09-2015, 16:15

ale wykop :)

czy oznaczenie wybranego biegu w skrzyni automatycznej kolo lewarka powinno byc podswietlone (nie chcialbym rozbierac na marne) ?