To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Nie będzie mnie w Polsce od 20.08.2006

Hubeeert - 22-07-2006, 10:55

No cóż.
Z żalem zawiadamiam że mnie nie będzie. Około 20.08 2006 wyjeżdżam na 2 miesiące do Szwecji (służbowo) w związku z czym życzę Wam miłej zabawy...
Nie mam innej opcji - jest to tzw transakcja wiązana - coś za coś :?

Rafal_Szczecin - 22-07-2006, 11:16

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

to kogo teraz bedziemy podrzucac ?? :(
no to pieknie :/ polsalera nie bedzie, Ciebie nie bedzie, kto nastepny :(
ale chociaz powiedz ze bedziemy mogli popuszczac do Ciebie strzalki, w mysl, ze pamietamy o Tobie i baaaaaaaardzo tesknimy :(

smutno mi sie teraz zrobilo ...

Hubeeert - 22-07-2006, 11:20

Sooorry no arrows allowed ;-)
Rafal_Szczecin - 22-07-2006, 11:26

no jak to no arrows allowed :?:
podajesz nr na szwecje i bedziemy Cie bzykac - strzalkami naturalnie :mrgreen:

Hubeeert - 22-07-2006, 11:30

OT robimy. :evil:
Anonymous - 22-07-2006, 13:39

Baardzo szkoda Hubeeert no ale jak mus to mus, Sam malo nie wyjechalem, ale na szczescie powstaly nowe sprzyjajace okolicznosci i raczej na zocie sie pojawie.

P.S. Arrows no discuto senior :twisted:

Hubeeert - 22-07-2006, 13:49

borecki napisał/a:
P.S. Arrows no discuto senior

Bananos też no discuto. Noga mi do kolana wejdzie jak zacznę banować.

Anonymous - 22-07-2006, 13:57

uwazaj bo mozna sie nabawic kontuzji ;-)

swoja droga pozdrow Szwecje i Szwedki :twisted:

Rafal_Szczecin - 22-07-2006, 14:33

borecki napisał/a:
swoja droga pozdrow Szwecje i Szwedki

tuz to oni brzydcy sa .

dobrze ze chociaz Borek Borecki z LUKSU przyjezdza .

Borek co myslisz o tym by na zlocie w bialym rozszerzyc nasz klubik ?? :mrgreen:

Anonymous - 22-07-2006, 14:59

Rafal ja jestem jak najbardziej za no i bede sie staral baaaardzo zeby przyjechac ale juz na 99% moge powiedziec ze bede. No i nie zapominaj o Grzesku :!:
A co do Szwedek to tez tak myslalem przed wyprawa w lutym ;-) milo sie rozczarowalem

Hubeeert - 22-07-2006, 15:04

A ja niemiło - w większości zdecydowanej to paskudy ;-)
tomusn - 22-07-2006, 21:57

bo żrą goddisy tylko...
a ty Hubert pracuj, zarabiaj, oszczędzaj i Miraga stawiaj na nogi

Rafal_Szczecin - 23-07-2006, 19:45

Grzesku rozumiem ze bedzie ?
Krzyzak - 23-07-2006, 20:07

powodzenia, :cry:
Anonymous - 23-07-2006, 20:26

Szkoda. :( Cóż - takie życie.
Krzyzak napisał/a:
powodzenia, :cry:
Darek - kiedy zobaczyłem Twój nick w topicu, już zacząłem się obawiać, że i Wy nie przyjedziecie. A ja już namierzyłem tę "18"... ;)