To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Wzór nowej plastikowej karty klubowej

akbi - 28-04-2009, 14:33
Temat postu: Wzór nowej plastikowej karty klubowej
Jako, że w temacie o samej karcie była już jedna ankieta, to stworzyłem teraz osobny temat, w którym prosiłbym, aby oddać głos na najlepszy Waszym zdaniem projekt nowej karty.
Ankieta trwa 2 tygodnie i po tym czasie chciałbym wreszcie ruszyć z produkcją nowych kart ... gdyż ciągnie nam się to jak ....

Projekt Gulgulg:

Projekt Cactooz

Projekt Siudii

Projekt Cactooz 2

Projekt Cactooz/Siudii

Projekt Siudii 2

Projekt Tony_Halik

mlodzianinwawa

akbi

Uwex - 29-04-2009, 13:03

Hm..? Trudno wybrać jednoznacznie jedną ! Mam takie wątpliwości :
- czy jest dobrym pomysłem wpisywać patronat Grafix-a ? Myślę , że może to być różnie przyjęte w innych ASO ( a może dają jakieś upusty? )
- czy możemy na naszej karcie ( projekt mlodzianinwawa ) umieścić Mitsubishi Motors ?
Moim zdaniem było by to wskazane .
Wiem , że marudzę , ale ja bym wziął front Akbiego , a tył coś właśnie z logiem MM ( tak jak u mlodzianinwawa .) Może wkomponować to w tę Akbiego ?
Na jego projekt też zagłosowałem .

londolut - 29-04-2009, 13:10

To ma być karta klubowa a nie rabatowa :? Logo Mitsubishi Motors jest moim zdaniem nie potrzebne.
Uwex - 29-04-2009, 14:14

londolut - oczywiście , że klubowa ! Ale żeby ten rabat dostać chyba trzeba ją mieć . :P
raddex - 03-05-2009, 23:41

Według mnie, żadna propozycja, nie jest na tyle doszlifowana, żeby była oficjalną kartą klubową. Nie można zagłosować, że żadna mi się nie podoba, więc nie głosowałem.
amrowczynski - 03-05-2009, 23:54

Projekt Tony_Halik
tak w drodze wyboru ale dopracować trzeba

Student - 04-05-2009, 08:39

Nie wiem jaką technika będę robione karty ,
jeżeli offsetem to będzie ok.(choć przy tym nakładzie nieopłacalne) , natomiast jeżeli będzie to termotransfer lub retransfer to czarna karta w ekstra jakości może być trudna do zrobienia ale na pewno będzie ładna tylko powinna być jeszcze laminowana (niestety to kosztuje) bo inaczej będa się wycierać kolory.

koszmarek - 04-05-2009, 08:46

Projekt Cactooz/Siudii mi najbardziej podszedł..
akbi - 04-05-2009, 11:58

Student, próbka mojego projektu była już zrobiona - wyszła bardzo dobrze - wszystkie prejścia tonalne wyszły ok - Raddex i Śruba mogą potwierdzić. Karta oczywiście dla ochrony będzie dodatkowo laminowana.

raddex napisał/a:
Według mnie, żadna propozycja, nie jest na tyle doszlifowana, żeby była oficjalną kartą klubową.

to tylko kwestia gustu ...wg mnie jest 4-5 wzorów, które moim zdaniem są do zaakceptowania. Nigdy nie będzie tak, że coś się podoba wszystkim ... a jak będziemy tak marudzić, to kartę plastikową będziemy mieli za rok, albo i dłużej :p

Hubeeert - 04-05-2009, 12:27

raddex napisał/a:
Według mnie, żadna propozycja, nie jest na tyle doszlifowana, żeby była oficjalną kartą klubową. Nie można zagłosować, że żadna mi się nie podoba, więc nie głosowałem.

Popieram.

Tym razem zdecydowanie jest to falstart.
Proponuję wybrac jeden z powyzszych, ale z produkcja wstrzymac się jeszcze.

Arek - bez urazy, ale karta plastikowa zostanie na lata. To musi być profi.

Pozdrawiam

akbi - 04-05-2009, 12:42

Hubeeert napisał/a:
Arek - bez urazy, ale karta plastikowa zostanie na lata. To musi być profi

też tak uważam .... ale jaką drogę sugerujesz??
Zlecenie do profesjonalnego grafika, czy czekamy nie wiadomo ile, aż ktoś z Mitsumaniaków wymyśli godny projekt??

Hubeeert - 04-05-2009, 12:45

Daj mi tydzień.
akbi - 04-05-2009, 13:06

Hubeeert napisał/a:
Daj mi tydzień.

spoko ...ankieta kończy się za 8 dni :)

...nie chciałbym tylko, aby temat kart przesuwać w nieskończoność

raddex - 04-05-2009, 21:19

Cytat:
też tak uważam .... ale jaką drogę sugerujesz??

Proponowałem już to:
akbi napisał/a:
Zlecenie do profesjonalnego grafika

Niestety to kosztuje obojętnie komu się to zleci. Nie ma profesjonalnego projektu tutaj przedstawionego, więc wybrać tylko dlatego, że nie ma nic konkretnego, nie jest wyjściem po to tylko, żeby było.
akbi napisał/a:
czy czekamy nie wiadomo ile, aż ktoś z Mitsumaniaków wymyśli godny projekt??

to wiąże się na razie z tym:
akbi napisał/a:

Hubeeert - 04-05-2009, 21:48

akbi napisał/a:

Nie chciałbym, żeby karta była wyprodukowana tylko dlatego, że Ty nie chcesz czekać w nieskończoność. Karta, która jak powiedział raddex powinna być zaprojektowana i wyprodukowana tak żeby zagwarantować jej jakość.

Arku - nie jesteś Prezesem bo tu nie ma Prezesów. Twoje zdanie liczy się tak jak każde inne a ta ankieta od początku jest przepraszam ale do DUPY bo nie ma opcji - żaden z projektów mi się nie podoba i jestem przeciw produkcji w tej formie co oznacza, że wynik ankiety jest zafałszowany bo nie daje mi jako Klubowiczowi możliwości wyrażenia mojej opinii. Ankieta niniejszym leci do kosza.

Arek - wprost - cieszę się, że chcesz coś robić. Ale nie w TEN sposób.