Tuning - Jaki kolor
trzeciakos - 29-04-2009, 15:05 Temat postu: Jaki kolor Cześć koledzy....
Posiadam Colta w kolorze srebrny metalik i tu dylemat:jaki kolor zacisków i bebnów
Czerwone,żółte....lub jakiś inny kolorek.
chodzi mi o to by (wiadomo)ładnie się komponowało,nie było "wiochy",i się niezlewało w przypadku srebrnych.....
PROSZĘ O PROPOZYCJĘ (z foto na srebrnej budzie jak ktoś posiada)
mlodzianinwawa - 29-04-2009, 16:34
Foty nie dostaniesz. Ale na moje czarne byłyby najlepsze ;]
Raffil - 29-04-2009, 17:26
może złoty
Anonymous - 29-04-2009, 22:43
mam ten sam problem jaki kolor jutro ide do sklepu cos wybrać .Najchętniej pomarańczowy ale przeglądając farby do zacisków na allegro np. nie znalazłem . Czerwony odpada bo zbyt popularny . Srebrny będzie się zlewał z felgami , czarny nie bedzie widoczny mam zbyt geste felgi (patrz galeria), myślę nad niebieskim lub zółtym bo wiele wyboru nie ma.Jak coś znajdę i pomaluję podrzucę fotkie.
trzeciakos - 30-04-2009, 06:38
corker, hehe właśnie w srebrnym ładnie wygląda czerwony ale fakt zbyt popularny ,ja zakupiłem już żółty jednak mam dylemat i nie wiem czy niewymienić na inny......ok czekam na foto.
Raffil, też rozważam zamianę właśnie na złoty bardziej miedziany.... tylko tak muszę przemyśleć bo w niedługim czasie planuje malowanie ALU na czarny mat lub na biało i wolę teraz odpowiednio dobrać by znów pózniej nie pryskać,szkoda czasu i pln`ów
[ Dodano: 30-04-2009, 17:42 ]
A więc już zakupiłem kolor złoty połysk Raffil, dzięki za podsunięcie pomysłu.....W sobotę zabieram się za oczyszczanie i malowanko
efekt końcowy pokaże tu http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=36220 ....
Perki1985 - 01-05-2009, 06:46
wydaje mi się, że do srebrnego koloru najbardziej pasuje granatowy, ale to tylko moje odczucie wizualne
|
|
|