Nasze Mi¶ki - Nowy Colt CZ3 (Żony :)!!
arkady - 03-05-2009, 22:11 Temat postu: Nowy Colt CZ3 (Żony :)!! Witam wszystkich Mitsumaniaków!!
Przedstawiam Wam auto mojej żonki zakupione w Marcu 2009 w salonie Mitcar w Warszawie.
Jest to wersja 1,3 Inform - w standardzie dostałem dywaniki z logo dilera oraz radio oryginalne. Za dopłat± moim zdaniem nie duż± dołożyli czujniki parkowania, które sprawuj± się bez zarzutu.
Ze swojej strony zakupiłem aluski, które s± widoczne na zdjęciach oraz ostatnio zamontowałem chlapaki oryginalne, te które s± dostępne na rynku jako zamienniki uważam za wielkie gów.....i dlatego zdecydowałem się na oryginały.
Chciałem jeszcze zakupić mate do bagażnika ale ta co jest dostępna dedykowana była do wersji z przesuwan± tyln± kanap± a do tego Colta jest za mała, więc muszę poczekać aż co¶ innego wyprodukuj±.
Pexu - 04-05-2009, 08:22
Fajne Colcicho
Bezproblemowej exploatacji życzę
michalp - 04-05-2009, 09:11
Witamy,
oby ¶migał bez zastrzeżeń. Fajne felgi masz.
Co to za kolor? Szary?
rysiek - 04-05-2009, 19:38
dla takiego colta to bym sie zastanawial czy nie byc twoja zona
Pexu - 04-05-2009, 19:44
rysiek napisał/a: | dla takiego colta to bym sie zastanawial czy nie byc twoja zona |
hehe dooobre rozwaliłe¶ mnie tym, pozdrawiam
arkady - 05-05-2009, 08:18
rysiek napisał/a: | dla takiego colta to bym sie zastanawial czy nie byc twoja zona |
He he he no rzeczywi¶cie tek¶cior dobry:)
Mi też się podoba...ale jeszcze planuje dorzucić spojlerek i listwy ochronne na drzwi.
Anonymous - 17-06-2009, 10:16
arkady napisał/a: | ...ale jeszcze planuje dorzucić spojlerek i listwy ochronne na drzwi. |
Kolejna oszczędno¶ć MMC
Colt przed liftingiem w wersji Inform miał listwy ochronne drzwi w standardzie.
arkady napisał/a: | Ze swojej strony zakupiłem aluski, które s± widoczne na zdjęciach |
Czy to s± oryginalne MMC, czy też ATT550? Prezentuj± się bardzo ładnie i sam zastanawiam się nad takimi.
Banolito - 19-06-2009, 20:48
moja mama wła¶nie chce kupi¶ jaki¶ nowy samochód byli¶my na jezdzie prubnej nowym coltem bardzo jej się spodobała... nie dziewie się przesiada się z corsy C... rewelacja udany zakup gratulacje..... przyjemnego kożystania życze
|
|
|