Eclipse - Techniczne - [1G 90-94] Tylnia pułka
Nikoś - 05-05-2009, 19:47 Temat postu: [1G 90-94] Tylnia pułka Znowu ja . Pytanko, czy posiada ktoś na forum kliperka 1g bez tylniej pułki bo mam zamiar ją zdiąć a chciałbym najpierw zobaczyć jak wygląda takie cudeńko bez pułki. I czy mugłby ktoś przesłać mi zdięcie takiego klipera ( widok z boku). Bardzo mi natym zależy. Z góry dzięki.
mihau00 - 05-05-2009, 21:26
kiedyś zdejmowałem tą "półkę" ale szybko założylem bo kliper stracił swój urok, choć to jest kwestia gustu
nezik - 05-05-2009, 22:09
ja mam 2gen i zdjalem ta półkę bo mi cały czas spadała jak mocniej przycisnąłęm gaz, jednak ja mam przyciemnione szyby wiec z zewnatrz nie razi, a wewnatrz nawet nie zwraca sie uwagi
mihau00 - 05-05-2009, 22:35
nez tu chodzi o spoiler występujący w 1g
Nikoś - 06-05-2009, 07:41
A czy tą pułke można znienić na spojler z 2G bo jest ładny, jeśli nie to zostawiam pułke bo też jest ładna. EDIT OT
Adaho_krak - 06-05-2009, 14:42
Nikoś, Napisz PW do KouseM on ma Ecli bez spojlerka Pewnie dysponuje jakimiś fotami
nezik - 06-05-2009, 18:01
mihau00 napisał/a: | nez tu chodzi o spoiler występujący w 1g |
a to przepraszam *zawstydzony*
Nikoś - 07-05-2009, 07:34
Widziałem kliperka bez tej pułki i to jóż niejest ten sam misiek więc wszystko zostaje na miejscu. EDIT OT
Angel - 04-06-2009, 22:50
z puleczka wyglada lepiej dopoki ktos na nia nie siadzie tak jak zrobila mi to jedna pani i teraz musze ja spasowac z bocznymi elementami. Panowie nie pozwalajcie na za wiele jak macie poleczki:) ja to musialem i tak przemilczec. Takze lepiej jak pozostaje na miejscu bo lepiej prezenyuje linie calego auta
zenek_bb - 06-06-2009, 21:33
ja ją zdjąłem, wygląda ani lepiej ani gorzej bo to kwestyja gustu ale jest problem... nie pasuje spoiler z 2g to po pierwsze, po drugie spoiler jest montowany tak że jest 8 śrób wkręconych w klape bagażnika, i 2 otwory na zaczepy przykręcane od środka klapy, jak to rozbierzesz zostaje 10 dziur o średnicy około 2cm, robota dla lakiernika, trzeba to jakoś zaślepić... pozatym wycieraczka wtedy odstaje strasznie, trzeba wywalić i zostaje otwór 4 cm.... boczne listwy spoilera to też parodia, łącznie zostało by 6 dziór po prawej i 7 po lewej bo antena tam jest, trzeba by ją zamontować bardziej wewnątrz auta, jeżeli masz oryginalną automatyczną, niezmieści się, jak masz niechowaną albo chowaną ale kupioną nowszą to się zmieści, teraz automatyczne anteny są mniejsze... jak zakleisz dziury taśmą jakąś albo bóg wie czym, to jeszcze trzeba zakryć "wytarty" lakier w miejscach dzie spoilerek opierał się na karoserii, na boczkach najbardziej, prawie do blachy u mnie było... a i tak wszyscy kumple i kumpele mówili żebym to zamontował spowrotem.... wh** roboty a efekt nieadekwatny do pracy... jak chcesz ozbaczyć oryginał bez spoilera szukaj po Plymuth Laser albo Eagle Talon, wersje amerykańskie, często właśnie bez tego...
Anonymous - 19-06-2009, 10:28
Ja nie mam i wygląda to tak
tylko ze trzeba z20 dziur zaspawac i lakierowac 3 elementy
zenek_bb - 21-08-2009, 00:26
no widzisz tylko ty eclipsa zmieniłeś w .... w.... w .... coś... no dobra fajne coś ale np. ja chce mieć oryginał mam ori lakier, wszystko ori oprócz felg, w środku też oprócz kierownicy, nawet pedały mam ori ;p
niezmieniłbym eclipsa w to co Ty ale mi sie podoba to a tobie tamto ;p
Anamesh - 21-08-2009, 00:56
Na allegro też obecnie jest jeden misiek 1g bez tej "półki" po niezłym tuningu i moim zdaniem wygląda świetnie a skoro tematem jest "tylna półka"... ma ktoś może na zbyciu tą ze środka?:P bo ja niestety jak kupowałem miśka to jej nie miał -.-'
zenek_bb - 21-08-2009, 01:58
nie miałeś środkowej a boczne miałeś? LOL ale to musiało wyglądać... nie leje ci sie woda?
Creatinian1990 - 21-08-2009, 03:05
Jemu chodziło o wewnętrzna:) tak mi się wydaję:P
|
|
|