To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Potrzebna szybka opinia..

Anonymous - 06-05-2009, 10:18
Temat postu: [EAx 97-04] Potrzebna szybka opinia..
...Witam.. jako że to będzie mój drugi misio [poprzedniu Carisma 1.9TD] i mam zaufanie tak do marki jak do jej diesli, proszę o opinię na temat tej aukcji a jeśli ktoś miałby blisko to będę wdzięczny za oględziny tego samochodu jako że 250 km w jedną strone pociągiem to jednak odległość.[jadę z Sosnowca]

Głownie chodzi mi o to jak ten silnik sprawuje się w galancie bo blachami jeździł nie będę

co sądzicie o tej aukcji ?...tanio,drogo ?? właściciel powiedział mi 12Kzł to odbioru tzn do rejstracji bez innych opłat.

Z góry dziękujęAUKCJA

andi18 - 07-05-2009, 09:56

Po pierwsze nie jest to 1.9 a 2.0TD, o tych silnikach wiele już pisano na tym forum(padające głowice), ogólnie mówiąc większość optuje za benzyniakami (są świetne:)).
Czy tani czy drogi, wszystko zależy od stanu auta a ze zdjęć ciężko wywróżyć, silnik niestety wypucowany jak to u handlarza, brak znaczków na klapie tylnej, błyszczy się ładnie ale pewnie jak to handlarze, zaaplikowali mu ostrą polerkę, wygląda ładnie jak za tą cenę, ale zdecydowanie nie ryzykowałbym takiej podróży w ciemno, zapytaj może ktoś z forum go oglądał, lub obejrzy?

gulgulq - 07-05-2009, 10:31

mi wpadło w oczy:
brak osłon pod silnikiem - widać ziemie (nie wiem czy są standartowo w Galantach??)
brak radio

Anonymous - 07-05-2009, 13:01

ooo Panie Tomala jesteś Pan Big :D ... dziękuję :) ..

Właśnie zależy mi na tym żeby ktoś kto blisko mieszka i ma ewentualnie czas zobaczył ten samochód... podróż w ciemno mi się nie opłaca ale z drugiej strony... chyba się zakochałem :D

rick - 07-05-2009, 16:06

http://forum.mitsumaniaki...er=asc&start=15
tutaj masz troszkę o tym właśnie galancie i sprzedawcy...

Anonymous - 10-05-2009, 00:26

no i kurcze tragedia... ale skoro mitsumaniaki tak mówią to widać tak jest... już nie raz opierając się o waszą opinię wyszedłem na swoje...tym razem też posłucham..

Nie mniej...galanta będę szukał dalej :D ...