To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Darku (Krzyzak) powiedz wrescie co Ci sie podoba :-)

Anonymous - 26-07-2006, 10:46
Temat postu: Darku (Krzyzak) powiedz wrescie co Ci sie podoba :-)
Darku znamy sie nie od dzis i wiadomo kumple powinni o siebie dbac, a ostatnio obserwujac twoje wypowiedzi widze ze strasznie "cierpisz" jezdzac po polskich drogach, powiedz mi wrescie co ci sie podoba oprocz gala, starszego colta bo jestem strasznie ciekaw.
ponizej cytaty z twoich wypowiedzi z 20 stron (wiecej mi sie nie chcialo inwigilowac):

Krzyzak napisał/a:
Aaaaa - pytanie było co sądzimy, więc napiszę jeszcze, że zegary na desce są wręcz obrzydliwe i to jeden z powodów, dla których już o niej nie myślę . Jak można było takiego designerskiego samobója walnąć?

akbi - pomijając wszystko - ale koszmar stylistyczny, normalnie barakowóz

Mi się estetycznie wersje USA nie podobają - szczególnie środek (deska, zegary) jest do kitu.

no faktycznie - wnetrze tego volvo to porazka stylistyczna...

Jakiś koszmarny, nadęty świniak ala citroen C5 czy vectra.

he he - brzydki jest (szczególnie przód), ale ogólnie pomysłowy - tym razem nie będę się (jak mam w zwyczaju) pastwił

to bym wolał Galanta EA5 z 2002 roku - bo teraz nie ma już tak ładnych i solidnych aut.

ale przestał się ze mną kontaktować, po tym, jak mu powiedziałem, że mi się to auto nie podoba - mówiłem szczerze - co mam kłamać? naprawdę mi się to auto wizualnie nie podoba...

i na koniec ogolnie o swiatowej stylistyce

Krzyzak napisał/a:
TRAGEDIA!, a przodują w niej francuzi - najbrzydsze z najbrzydszych...

p.s. post powstal z braku sensownych zajec w pracy i poprostu z ciekawosci i bez zadnych podtekstow, ukrytych zlosliwosci itp. itd. :D :D :D :D
nie ma chyba posta o swiatowej stylistyce i kierunku w ktorym ida projektanci.

akbi - 26-07-2006, 10:57

Choć to pytanie do Krzyzaka, to pozwolę sobie wtrącić, że niestety w sprawach designu obecnie produkowanych większości samochodów - muszę się z nim zgodzić.
Anonymous - 26-07-2006, 11:09

nie jest to pytanie tylko do darka, on tylko mnie "zainspirowal" :)
ja np. uwazam ze rozwoj w jakim ida samochody (choc czasem jest dosc kontrowersyjny) jednak wypiera starsze modele ktore mi osobiscie przestaja sie podobac i zaczynaja wygladac jak z innej epoki i przestaja pasowac do otoczenia.
nie macie podobnego wrazenia?

Hubeeert - 26-07-2006, 11:12

Nie macie - mi od lat podoba się mój Mirage a z nowości hmmmmm...... Porsche 911?
Anonymous - 26-07-2006, 11:29

nie chodzi mi o to ze komus sie podoba mirage czy colt bo tez mam swoich faworytow ktorych juz dawno nie produkuja ale bardziej aby ktos 'wyszedl z siebie" i popatrzyl na motoryzacje,
zreszta ty chyba sie nazywa moda :) dobra wracam do pracy bo jednak sie narobilo roboty :(

Anonymous - 26-07-2006, 12:07

Artur - nieuważnie czytasz wypowiedzi kolegi Krzyzaka ;) Oprócz przez Ciebie wymienionych, jest mianowicie pewna perełka wśród całej masy stylistycznej kupy.
Krzyzak napisał/a:
Mi się też podoba tylko 406 - reszta to stylistyczne koszmary
:mrgreen:
szczeslaw - 26-07-2006, 12:08

arturro napisał/a:
zreszta ty chyba sie nazywa moda

No widzisz, a ja np. zazwyczaj staram się postępować wbrew modzie. Problem polega na tym, że mody kreowane są przez firmy za pomocą większości podatnej na reklamę i sugestie. A ja wychodzę z założenia, że większość rzadko ma rację (o ile wogóle) - gdyby było inaczej dzisiaj nikt nie uczyłby się teorii względności (wyśmianej przez WIĘKSZOŚĆ naukowców współczesnych Einsteinowi) :)

Anonymous - 26-07-2006, 12:59

Ja swa mysl wyrazilem w podpisie :mrgreen:
young - 26-07-2006, 14:26

Moim zdaniem z najnowszych stylistycznie aut, najpiękniejszy jest ten...

http://www.manager.co.th/....aspx?ID=368217

Generalnie najpięknijsza morda na świecie :D

akbi - 26-07-2006, 15:03

young napisał/a:
Moim zdaniem z najnowszych stylistycznie aut, najpiękniejszy jest ten...

http://www.manager.co.th/....aspx?ID=368217

eeeee... ten to wogóle nie podlega dyskucji, a już napewno nie na tym forum :mrgreen:
Myślę, że to auto, to marzenie 99% z nas

piwkotom - 26-07-2006, 17:15

No wlasnie tez to mialem napisac ale Mlody mnie ubiegl :P
Piekne samochody nie tylko byly, chociaz jest w tym sporo prawdy, ale i maja szanse byc :D
Czekamy na nowego Lancernika + 8 latek i sobie takiego kupimy :lol:
Podoba mi sie tez nowy Civic (szczegolnie w wersji Si) a wlasciwie jego concept ale mam nadzieje ze podobnie jak w przypadku Lancera X wejdzie w takiej wersji do produkcji, no zajefajnie bardzo podoba mi sie nowy Accord. Zeby nie to ze ktos kiedys wymyslil Rekina to powiedzialbym ze jest to najpiekniejesze auto :D . I jeszcze Mazda 6 ;)
Qrcze.... same japonce..... to normalnie jakas choroba ;)

kochajj - 26-07-2006, 19:25

accord nowy i galant to w swojej klasie mistrzostwo świata :)
roch_27 - 26-07-2006, 21:47

kochajj napisał/a:
accord nowy i galant to w swojej klasie mistrzostwo świata :)

podpisuję się pod tym w 1000%

dodam jeszcze nową madzie "6" :arrow: model 2006- widziałem wczoraj na własne oczy- naprawdę ładna :lol:

pozdro

Anonymous - 26-07-2006, 21:56

young napisał/a:

Nie licząc Jaguara MkII of course...

sruba - 26-07-2006, 22:41

a mnie tam podoba sie nowy Civic - ten model 2006 :twisted: