Warmińsko - Mazurskie - prostowanie felg
ictus - 10-05-2009, 19:32 Temat postu: prostowanie felg kogo polecamy???
Krzysek - 10-05-2009, 21:08
Na ul. Księcia Witolda polecam Pana, dobrze robi. Ceny, zależy od uszkodzenia felgi, ale raczej znośne
Moni - 11-05-2009, 09:23
jak ja mialam problem z felgami, to robiłam na tuwima za 70 zł, ale slyszalam,od znajomych, że:
- krysgum obok reala i zrobili idealnie za 70zł
- Na ksiecia witolda to najdrozszy gosc w Olsztynie a jak wieksza robota i tak wozi na Lubelska do Mieczanca, przed salonem Subaru po prawej stronie w strone barczewa jak lecisz
Krzysek - 11-05-2009, 15:30
Grubo, tego nie wiedzialem z tym ksieciem witoldem.
Podłacze sie pod temat, a piaskowanie felg tez robia w tych zakładach, ewentualnie ceny
ictus - 11-05-2009, 19:20
piaskowanie i malowanie na pewno na witolda...
[ Dodano: 23-05-2009, 22:31 ]
Moni napisał/a: | - krysgum obok reala i zrobili idealnie za 70zł |
no to ja zarzuce inna opinia...
krysgum to moze potrafi stalowki prostowac... u mnie wzieli sie za jedna to im popekala... a robili to chyba jakas rzabka czy innymi kombinerkami bo na feldze byly zabki od chwytania...
natomiast na witolda moze i drozej ale wszystko idealnie...
felgi po naprostowaniu maja teraz 2x mniej ciezarkow do wywazania niz zwykle
Sunderland86 - 24-05-2012, 09:26
Odświeżę temat.
Muszę wypiaskować i pomalować ori alu 15" do gala. Czy zakłady polecane we wcześniejszych postach są aktualne czy może są inne, warte polecenia?
Krzysek - 26-05-2012, 00:38
Znajomi mają warsztat zajmujący się renowacją felg, piaskowanie, malowanie, polerowanie...felf. W Olsztynie na artyleryjskiej. Robili felgi między innymi dla chłopaków z BMWOlsztyn i Honda-wm.
Nie wiem czy zdjęcia zobaczysz, jak nie jestes zarejestrowany http://honda-wm.pl/index.php/topic,4743.0.html
Jakbys był zainteresowany to podeśle telefon i dokładny adres. Ceny przyzwoite.
Sunderland86 - 29-05-2012, 23:13
Dzięki Krzysek
chłopaki piszą, że robią to bardziej hobbystycznie niż zarobkowo i trzeba samemu zaopatrzyć się w farbę. Wolałbym oddać fele do profesjonalnego warsztatu ale wiadomo jak to jest teraz z profesjonalizmem... Poszukam jeszcze. Będę wdzięczny za każdy namiar na taki zakład w Olsztynie lub okolicach.
|
|
|