To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Cari 1,9DiD

Centosz - 12-05-2009, 18:59
Temat postu: Cari 1,9DiD
Witam.Mozna prosic o komenta na temat tej Cari?
http://otomoto.pl/mitsubi...a-C8617649.html
A może jest ktoś z Bydgoszczy kto by podjechał i zobaczył co i jak.
Pozdrawiam.

Mario - 12-05-2009, 20:54

Powiem szczerze, że niczego za bardzo się nie dopatrzyłem. Ładnie się prezentuje
Robson86 - 12-05-2009, 22:48

Nosek maski jakby na samym koncu podgiety troszeczke w strone silnika
Nie jestem do konca przekonany ale napis Carisma mozliwe ze jest doslownie o 1-1,5cm przesuniety w prawo (mozliwe ze zdjecie przeklamuje)
A napis DID nie jest krzywo przyklejony :?:
spora szparka pomiedzy popielniczka a schowkiem w konsoli centralnej
za tania
Pozdroo

adaśko - 12-05-2009, 22:56

autko wyglada na wporzadku.ja niczego niedopatrzylem sie.
Rafal_Szczecin - 13-05-2009, 17:48

idealnie taka sama jak moja

cena ok, bo do tego trezba doliczyc oplaty, czyli wyjdzie kolo 19-20k pln z ubezpieczeniem itp. czyli mniej wiecej tyle co ja bym bral za swoja.
dowiedz sie dokladnie czy nie jest to czasem rok 2000 a data pierwszej rejestracji to 2001 .
silnik raczej troszke pomyty, zdeka maly przebieg , ja w tym roczniku mam prawie 230tkm .

jezeli po nia pojedziesz zobacz, czy turbo jeszcez zyje, bo moze byc tak, ze to jest juz
jej koniec.

co do szparki miedzy popielniczka a konsola, to mam w swojej dokladnie tak samo .

Centosz - 13-05-2009, 19:29

Prawe tylne światło na klapie nie jest troche podniesione do góry czy mi sie wydaje? Bede chyba jechał pod koniec nastepnego tygodnia.A jak można sprawdzic to turbo?Co do przebiegu to tez nie jestem pewny czy jest orginalny.A moze macie koledzy kogos znajomego z tego forum z Bydgoszczy zeby podjechał obadac.Jestem od niedawna jestem na tym forum i nikogo nie znam.
ZUB3R - 13-05-2009, 19:58

Radio jest jakieś nietypowe. Chyba nie orginalne mitsubishi, bo takiego nie widziałem. Jeśli jest nie orginalne, to za bardzo nie posterujesz wyświetlaczem.
Rafal_Szczecin - 13-05-2009, 20:04

jak najbardziej ori mitsu tylko tyle, ze kaseciak