To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Wspólna wyprawa na 4 Zlot do Białegostoku

akbi - 28-07-2006, 12:15
Temat postu: Wspólna wyprawa na 4 Zlot do Białegostoku
Tak sobie pomyślałem, że miło by było (a i tak pewnie będzie) zorganizować jakieś wspólne konwoje na Zlot.
W moim przypadku (jadę z Opola) chętnie bym się dołaczyć gdzieś w Częstochowie do grupy Sląskiej. Patrząc dalej na mapę, gdzieś za Piotrkowem Tryb. można by się połączyć z grupą z Dolnego Śląska. Dalej to już Warszawka i Białystok.

Jest jeszcze taka kwestia, że część osób jedzie w piątek a część w sobotę.

Co Wy na to??

ps' ja jadę w piątek

Matejko - 28-07-2006, 13:18

jadem w piatek, trasa albo kalisz - piotrkow - warszawa - bialystok, albo zamiast piotrkowa Uć (raczej to drugie) :mrgreen:
brodzky - 28-07-2006, 14:13

jak mi kto odpowi czy mozna sie jeszcze dopisac to tez moze w konwoju pojade :)
akbi - 28-07-2006, 14:21

można brodzky, z tym że z tego co wiem to rezerwacja domków i pokoi hotelowych się skończyła. Musiałbyś poszukać czegoś we własnym zakresie.
Więcej znajdziesz tutaj:
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=1529

brodzky - 28-07-2006, 14:27

no, ze nocleg we wlasnym zakresie to wiem tylko czy na zlocie bedzie dla mnie miejsce? nie wiem jakas lawka przy ognisku czy tam na gokarty tez bede mogl wejsc czy tylko bede mgl sobie popatrzec zza plotu jak jakis przypadkowy przechodzien?
akbi - 28-07-2006, 14:32

brodzky napisał/a:
czy na zlocie bedzie dla mnie miejsce?

Będzie :mrgreen:

Krzyzak - 28-07-2006, 14:49

Tyle, że to 4 Zlot Mitsumaniaków a nie 7.
akbi - 28-07-2006, 14:52

Krzyzak napisał/a:
Tyle, że to 4 Zlot Mitsumaniaków a nie 7.

UPS :oops: :oops: :oops:
Poprowione :oops:

Hubeeert - 28-07-2006, 14:57

brodzky napisał/a:
jak mi kto odpowi czy mozna sie jeszcze dopisac to tez moze w konwoju pojade
akbi napisał/a:
można brodzky, z tym że z tego co wiem to rezerwacja domków i pokoi hotelowych się skończyła

Jest wolny pokój w hotelu po mnie...

brodzky - 28-07-2006, 19:51

a wiela za ten pokoj i ile tam lozek jest znaczy w sensie miejsc? problem mam taki zen ie wiem czy bede mial wolne :/ Na razie wszystko wskazuje ze bede mial od piatku od 16 wolne do poniedzialku do 16 :)
Hubeeert - 28-07-2006, 19:52

Łóżka są 2. Wiela to zobacz w temacie ustalenia. Jak się zdecydujesz to daj mi znać zawiadomie Igiego że bierzesz miejsce po mnie. Pokój z tego co wiem jest z łazienką.
brodzky - 05-08-2006, 22:44

temat umarl? Koncze robote w pt o 16 ale probuje zalatwic wolne wiec tez bym sie wybral ale nie wiem czy bedize ten konwoj czy nie. NIe zagladalem w trase ale generalnie do Wawy prosta droga Sosnowiec - Siewierz - Czewa - Wawa takze chetnie by m sie dolaczyl do kogos. Oczekiwana predkosc przejazdu to 90-100 km/h tak zebym mogl 2.5k rpm trzymac na V biegu.
akbi - 07-08-2006, 08:56

Ja właśnie proponuję zbiórkę w Częstochowie przy Tesco w piątek dla wszystkich jadących ze Śląska, Częstochowy i okolic (i dla mnie z Opola) - co do godziny to proponuję ok południa
brodzky - 07-08-2006, 13:26

Dla mnie bomba miejsce. Popieram. Piatek mam wolny wiec tylko zlota potrzebuje i jade :D
cns80 - 10-08-2006, 07:54

Witam.
Poproszę o kontakt na PW z organizatorem wspólnego wyjazdu. Wybieramy się też z glowix'em i chcielibyśmy dołączyć do kolumny w Warszawie. Może jeszcze ktoś z Wawy się wybiera ? To też niech pisze na PW.
Pozdrawiam