[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Kierunkowskaz przedni
yume - 13-05-2009, 21:05 Temat postu: [CAxA] Kierunkowskaz przedni jak zemontować przedni keirunkowskaz ?
pytam bo umnie siedzi on troszke krzywo(kierunek nachodzi na lampe przednią i wsytaje delikatnie) i chciałbym go naprostować, ale średnio mam koncepcje jak, w manualu dużo nie napisali jak działać, FAQ przeszukałem i nadal blada niewiedza :/
Anonymous - 13-05-2009, 21:18
1. Otworzyć maskę.
2. W okolicach akumulatora (lub po stronie rozrządu), ok. 20 cm od przodu podłużnicy zlokalizować drut z oczkiem.
3. Chwycić oczko, mocno pociągnąć w stronę kabiny i przesunąć w bok (w ten sposób drut luzuje się z otworu w podłużnicy).
4. Wyjąć (wysunąć do przodu) kierunkowskaz.
5. Montaż w odwrotnej kolejności.
yume - 17-05-2009, 13:48
z innej beczki kompeltnie
niechcąc zakładać nowego tematu zupełnie niezwiązanego z mitsu coltem ca0 postanowiłem podpiąć się z pytankiem w ten temat, sprawa tyczy się zakółkowanej częśći, a mianowicie jak sie nazywa, jakie jest zadanie tej częśći, i czy można ją kupieć/wymienić, strasznie klekocze po uruchomieniu.
Auto to opel corsa c z 2003 roku 1.0 pojemnosc, prosze nie sugerować się znaczkiem vauxhal taką fotke silnika na potrzeby zaprezentowania problemu znalazłem w sieci.
http://img38.imageshack.us/img38/9062/klekot.jpg
jeśli ten post narusza zasady forum to przepraszam.
|
|
|