To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Myjnia bezdotykowa

odja - 14-05-2009, 11:00
Temat postu: Myjnia bezdotykowa
Witam!!

Na pocz±tek chciałem serdecznie pozdrowić Wszystkich Mitsumaniaków i przedstawić sie (jest to mój pierwszy posztw tym dziale).
Zamieszkuje w Łodzi na Retkinii i od niedawna jestem posiadaczem srebrnego Lancerka. Wiem, ze w nowych mi¶kach lakier pozostawia wiele do życzenia, w zwi±zku z tym co by go za bardzo nie nadwyrężać poszukuje w okolicach moje zamieszkania jakiej¶ myjni bezdotykowej. Czy ktos orientuje sie gdzie takowa sie znajduje?

Z pozdrowieniami:
odja

Chooper - 14-05-2009, 11:33

o ile mnie pamięc nie myli, to masz Karchera na rogu Maratońskiej i Popiełuszki
misiek-misiek - 14-05-2009, 21:53

no karcher ¶wietna sprawa, bo używam już dwa lata, ale czasem nie obejdzie się bez szorowania g±bk± :evil: owady rulez
pamar - 16-05-2009, 18:04

odja, od jakiego¶ czasu jeżdżę (jak chcę dobrze) na myjnię do Pabianic!!! jest super myjnia przy drodze z osiedla Bugaj do Prawdy. Myjnia super!!! Wosk czuć przez tydzień a zachwyt mi¶kami, nieoceniony (ła :shock: a ta pana carisma to który rok jest?) Mycie trwa ponadczasowo ale poczekać WARTO.
Dla wtajemniczonych: to jest stacja, przy tej drodze do Sereczyna.

Anonymous - 16-05-2009, 18:42

jesli chodzi o bezdotykowe myjnie to ja polecam te na stacjach BP (nie wszystkie) ale napewno macie takie bo widzialem ! aktywna piana zmywa bardzo ladnie brud z auta i cena jest rozsadna za 8 zl zdazysz umyc fure splukac i nawoskowac (jesli nie bedziesz sie ociagac)
w Poznaniu np takie myjnie sa rowniez pod szyldem Carmen ale tam mycie odbywa sie przy pomocy jakiegos mydla ktore w zasadzie nie myje auta wiec nie polecam

odja - 16-05-2009, 22:43

Witam!!

Dzięki za info. Do Pabianic chyba ma bliżej niż do BP, w przyszłym tygodniu poszukam tej myjki. Jak bym nie mógł jej namierzyć to jeszcze pozawracam głowe. Sorki za kłopot i jeszcze raz dzięki!!!

Pozdrawiam:

odja

Anonymous - 12-07-2009, 22:22

pamar11 napisał/a:
to jest stacja, przy tej drodze do Sereczyna.

Ja TYLKO tam myję. Dobrze, i solidnie, a do tego przystępnie :)