Łódzkie - Spotkanko czerwiec
konwen - 17-05-2009, 10:44 Temat postu: Spotkanko czerwiec Witam wszystkich Maniaków.
Na ostatnie spotkanko nie dojechałem ( klient dzwonił i musiałem do niego podjechać ).
Chciałem zaproponować fajną miejscówkę na weekend. Mianowicie Barkowice mokre, jest to nad zalewem sulejowskim. Miejscówka przystań " U Bosmana". jest tam dużo miejsca na nasze miśki i do tego miejscówka na grilla. Dziś jadę pogadać z Bosmanem na temat zjazdu i rezerwacji całego parkingu.
Plusy:
- piękne widoczki
- do zalewu dosłownie kilka kroków
- duży parking na nasze miśki
- jest stacjonarny grill ( DUŻY )
- ławeczki ze stolikami na powietrzu ewentualnie pod wiatą - gdyby było za duże słońce
- piwo z beczki
- dla zainteresowanych - rowerki wodne ewentualnie jachcik
Minusy:
nie widzę, jedynie dojazd do Barkowic to ok 60km od Łodzi.
ewentualny wjazd od każdego samochodu na parking to 5zł tak było w tamtym roku. Ale mysle że warto bo miejsce jest cudne.
Mapka wstępna:
http://mapy.eholiday.pl/m...rybunalski.html
amrowczynski - 17-05-2009, 20:36
trzeba by było przemyśleć ale zobaczymy co reszta na to?
trampi - 17-05-2009, 21:56
Jestem za ale podajcie jakiś termin
iza - 17-05-2009, 23:48
myślcie o terminie szybko bo ustawiam juz grafik w pracy na czerwiec i chce byc z WAMI
misiek-misiek - 18-05-2009, 13:11
jestem za ale w terminie 1-7 lub 22-30, pozostały czas to urlop i będziemy balować gdzieś po polsce
nad zalew trafię bez problemu
konwen napisał/a: | jest stacjonarny grill ( DUŻY ) |
czarcik będzie w siódmym piekle
P.S. ICE MAN nie zapomnij końcówek do klmy
Dynamind - 18-05-2009, 13:15
jak dla mnie koniec czerwca optymalny, będę juz po wszystkich obronach i w pracy też luźniej, więc spokojnie zaplanuję łikend na spotkanie.
Pozdrawiam
Anonymous - 18-05-2009, 14:38
Ja bez ograniczeń czasowych, jak zawsze będę obecny, zwarty i gotowy. Nie wiem jak moja druga 0,5, ale to się jeszcze dopracuje z nią.
Chooper - 18-05-2009, 19:08
ja myślałem, że spotkamy sie jeszcze raz w maju, a tu już sie koniec czerwca przewija..
pragnę zaznaczyć, że koniec czerwca to już lato, a jak lato, to nocne ognisko najlepsze na to
pamar - 18-05-2009, 19:35
Chooper napisał/a: | pragnę zaznaczyć, że koniec czerwca to już lato, a jak lato, to nocne ognisko najlepsze na to |
Dobry początek na rozgrzanie się przed końcem lata, znaczy ŻYWIEC
Tylko MOOOSKITY
konwen - 18-05-2009, 21:01
terminu nie podałem gdyż łatwiej będzie nam wspólnie dopasować. myśle bardziej o początku czerwca tak jak to podał misiek-misiek. Ale też nie ma problemu z drugim terminem.
zbilak - 18-05-2009, 21:13
to może w koncu i ja ,ale stary jestem (ale duchem mlody )
trampi - 18-05-2009, 21:15
wydaje mi sie że 6 czerwiec jest naaaaaajleprzy termin na spotkanie
Anonymous - 18-05-2009, 21:19
I nie zapominajcie że Noc Świętojańska (lub jej najbliższe sąsiedztwo), to dokładnie jak Chooper podpowiada całonocne ognisko, prawdopodobnie w okolicach włości Kamilowych. Oby i w tym roku było tak świetnie jak rok temu, jest szansa na powstanie nowej świeckiej tradycji
Anonymous - 19-05-2009, 10:26
Czarcik napisał/a: | powstanie nowej świeckiej tradycji |
Palenie czarownic na stosie????
Czarcik, co planujesz???
pamar - 19-05-2009, 20:21
Koniec czerwca.
|
|
|