Potrzebna Pomoc - [pomoc] szukam towarzysza/towarzyszki na wyjazd do Turcji
krotka - 18-05-2009, 13:25 Temat postu: [pomoc] szukam towarzysza/towarzyszki na wyjazd do Turcji Witajcie Mitsumaniaki
Temat bliźniaczy istnieje już na forum Mazowieckim, ale za radą Gulgulq postawnowiłam zwiększyć zasięg działań
Pilnie poszukuję osoby, chętnej do towarzyszenia mi podczas wyjazdu do Turcji w dniach 15 lipca - 12 sierpnia (4 tygodnie).
Miejscowość docelowa to Alanya nad Morzem Śródziemnym.
Wyjazd zorganizowałam na własną rękę, mam już zapłaconą zaliczkę za apartament i opłacone bilety lotnicze, jednak dwójka znajomych, z którymi miałam jechać zrezygnowała i teraz szukam kogoś na zastępstwo. Najchętniej, gdyby to była jedna osoba mniej więcej w moim wieku, powiedzmy z przedziału 18-35 (ja mam 23 lata), płeć właściwie dowolna. Cechy poszukiwane, to pogoda ducha, poczucie humoru, brak skłonności do marudzenia.
Chcę i trochę wycieczkować, i trochę odpoczywać. Nieźle mówię po Angielsku, więc ze swojej strony mogę zagwarantować, że nawet jeśli ktoś nie zna języka obcego zbyt dobrze, to ze mną nie zginie
Wynajęte przezemnie mieszkanie : http://www.sunlightestate...p?id=335&dil=10 ( lub jeśli pierwszy link nie wchodzi http://turcja.exclusive-e...menu=view&id=69 ) Apartament w nowym bloku, klimatyzowany w pełni wyposażona kuchnia, łazienka, jedna sypialnia + rozkładana kanapa w salonie, jak widać na fotkach bardzo fajny standard i można komfortowo rozlokować 2 osoby
Przybliżone ceny aktualne na dzisiaj:
1) przeloty w obie strony z jedną przesiadką - 2446,03 PLN (aero.pl)
2) apartament 445Eur+opłaty za prąd i wodę wg wskazań licznika, do tego trzeba liczyć 100EURO kaucji, zwracanej w dniu wyjazdu. Oczywiście te koszta do podziału na pół Czyli na osobę ok 220Eur za mieszkanie (+ opłaty) i 50Eur kaucji.
3) przejazd z Antalyi (lotnisko) autokarem rejsowym ok 30ytl, przy czym kurs liry tureckiej to ok 2,1zł, czyli niecałe 70zł
Gdyby ktoś był poważnie zainteresowany to bardzo proszę o kontakt Z tego co zdążyłam zauważyć ceny biletów lotniczych rosną, więc im szybciej podjęta decyzja tym lepiej. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania
Pozdrawiam
Krotka - Ola
PS na zachętę trochę fotek z zeszłego roku LINK
|
|
|