To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Wreszcie jest nowiutki Lancerek - typ CY0

Navynov - 18-05-2009, 22:19
Temat postu: Wreszcie jest nowiutki Lancerek - typ CY0
Juz nadszedł ten dzień - w piątek odebrałem moje nowiutkie autko - prawdziwy Japończyk. Kupiłem go w Toruniu, troche miałem przebojów, ale sie udało. Ktoś na innym forum powiedział mi, że za mało dostałem gadżetów, ale nie to było najważniejsze. Chciałem to autko i nie był to przypadkowy wybór. Rozważałem kupno używek Audi 4, VW Passat i BMW 320, ale ostatecznie decyzja padła na nowiutkie autko. Pachnący wypalającymi sie olejami itp. Misiak. Dla tego zapachu nowości warto było nadszarpnąć domowy budżet. Jest to wersja 1,8 Invite - na wyższą mnie już nie byo stać :| Teraz zaczyna działać chemia między tym autkiem i mną - poprostu czuje jak zdobywa moje serce. Nawet przymykam oczy na jego żarłoczność - kocha jeść - mówią, że to mu minie po 5000 km hmmmm - może i tak. A teraz kilka fotek. Szanując innych MitsuManiaków nie będę podawał jego danych technicznych :mrgreen:

Tak wygląda z góry

Kocham ten pyszczek rekina

Prawda że ładnie się prezentuje

I to zadziorne oczko

I ten tyłeczek, gdyby to nie był On

No i to paliwo-lubiące serce!!!

Lubię ten kominek

No i to co każdy mężczyzna lubi mieć w swoich rękach – marzyłem o tym momencie

A to ja ten szczęsliwiec :roll:

Jassmina - 18-05-2009, 23:03

Heh no ...dech zapiera....
Pozazdrościć, pogratulować i ...jeszcze raz pozazdrościć :wink:
Pozdro i szerokości!

Navynov - 18-05-2009, 23:23

:lol: Dzięki - kiedyś musi być ten poczatek. Ten samochodzik to pierwszy chlopak zawsze miałem dziewczyny no może za wyjątkiem Poldków - bylo kilka dziewcząt - Tempra, Astra, Honda, 2 Vectry :)
Pexu - 19-05-2009, 08:56

Super furacz :) Gratuluję zakupu, niech Ci służy Misiek jak najdłużej i bezawaryjnie oczywiście :)
Pozdrawiam.

Navynov - 19-05-2009, 09:05

:) Dzięki
pepi - 19-05-2009, 09:56

mialem kiedys okazje sie przejechac taka wersja i jest naprawde super nic mu nie brajuje i na pewno nie mocy
no i masz bardzo oryginalny pyszczek bo malo jest takich aut - nawet moje kolezanki ktore nie znaja sie zupelnie na autach mowia mi widzialam nowego miska :)
wiec jesli masz zona albo dziewczyne to lepiej jej tego nie mow :lol:
auto super

pozdrawiam

Navynov - 19-05-2009, 13:56

Dziękuję, kiedyś przymierzałem się do zakupu Miska ale Galanta - nie udało się z kasą - była to wówczas niezła kwotka. Jechałem nim z kolegą do Niemiec, wrażenie zajefajne i tak mi zostało w pamięci. Jeździłem wówczas Polonezem 1,5 to możesz sobie wyobrazić jaka to była przepaść. Później było kilka innych autek, ale nigdy nie przymierzyłem się do zakupu Miśka. Dzisiaj mam i ciesze się nim.
Anonymous - 19-05-2009, 16:00

Gratuluję.
Wcale mało Ci nie dodali.
Mojemu ojcu czujników parkowania nie chcieli nawet dać, nie wspominając o halogenach.
Dali mu tylko końcówkę wydechu, kuwetę, chlapacze i dywaniki.
Widocznie w Polsce jest większa konkurencja bo u nas to w promieniu kilkuset km dwa salony Mitshubishi.

macia - 19-05-2009, 22:15

Gratuluję. Naprawdę świetne autko. Może kiedyś sobie kupię takie 10-letnie:) Pozdrawiam i życzę przyjemności z użytkowania.
Navynov - 19-05-2009, 22:47

Nie chyba nie bedzie tak zle - prawda jestm, ze kiedys zmienialem auta czesto, a to ostatnie trzymalem 10 lat. Fakt, ze zakupilem je nowe. Kaeres skad jesteś bo piszesz, ze w Polsce ... a u nas ... itd.
Navynov - 07-06-2009, 23:57

a teraz ma jeszcze nakładkę na tylni zderzak i wyszlo to tak:

macieekg - 08-06-2009, 00:41

Super jest ten lancerek strasznie podoba mi się ten zadziorny przód, nie do pomylenia z żadnym innym. No i silniczek 1,8 to już musi jechać. Gratuluję.
mkm - 09-06-2009, 22:46

Ja tu widze, ze jakis "chrome edition" sie szykuje...
Na marginesie, bardzo ladny kolor.

Navynov - 10-06-2009, 14:36

mkm napisał/a:
Ja tu widze, ze jakis "chrome edition" sie szykuje...
Na marginesie, bardzo ladny kolor.

Dzięki :mrgreen: Kolor - to żonki zasługa miał być czarny - ale ta perła mnie troche zawiodła - zonka ma Peugote 107 czarna perłę - śliczny kolorek - pokazałem panu z ASO jak powinnna wygladac perla - przyznal racje, ze ten to nie to hmmm. Zonka decuzje wybrala ten i juz teraz cieszy i mnie :)

Nev-X - 11-06-2009, 11:46

Bardzo ładny Lancerek :)
Gratuluje zakupu i życzę bezawaryjnej i przyjemnej jazdy :)
Pozdrawiam