Małopolskie - POMAGAJMY SOBIE
Anonymous - 30-07-2006, 12:33 Temat postu: POMAGAJMY SOBIE Witam
Po ostatnich problemach z linką od podnoszenia szyby, siedząc samotnie w garażu pomyśałem żeby zorganizować taki komitet POMOC OGÓLNIE TECHNICZNA w skrócie POT .
Polegało by to na tym: gdyby ktoś z forumowiczów/klubowiczów z okolic Krakowa miał problem przy drobnych usterkach a znalazłby się ktoś z większą wiedzą lub ktoś kto to robił to po prostu umówić się i zrobić to razem. Zaznaczam że NIEODPŁATNIE!! oczywiście piwo zawsze mile widziane. Ja osobiście nie uważam się za złotą rączkę jednak lubie sam grzebać przy aucie, zawsze czegoś sie naucze i tak samo chętnie mógłbym komuś innemu pomóc.
Więc jak? OBYWATELE POMOŻECIE?!
Anonymous - 30-07-2006, 12:42
To raczej funkcjonuje u nas w klubie i potrzeba do tego POTu .
Anonymous - 30-07-2006, 13:06
borecki napisał/a: | To raczej funkcjonuje u nas w klubie |
Tak z tym że nawet temat POMÓŻCIE MI NAPRAWIĆ SZYBĘ nie zachęcił wielu forumowiczów nawet do tego aby odpowiedzieć w jakiś sposób bo nie liczyłem prawdę mówiąc na to że ktoś sie zgłosi do pomocy fizycznej.
POT ma służeyć włąśnie temu że gdy sami nie możemy sobie poradzić piszemy w tym miejscu i ktoś może się odezwie.
szczeslaw - 30-07-2006, 13:24
Pomysł nie jest zły - być może załapie.
Co ci się działo z szybkami?
Anonymous - 30-07-2006, 14:43
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3688
będe jeszcze potrzebował od kogoś z Krakowa przełącznik do prawych drzwi od podnoszenia szyby. Tylko na chwilę (napewno oddam:)) żeby sprawdzić czy mój przełączik jest zepsuty. Ewentualnie mój włóżyć do czyjegoś..
Gdy to sprawdze będe mógł sie zabrać za mission impoosible czyli zrobić tak żeby działało jak należy.
tomusn - 31-07-2006, 07:42
Ficu865 napisał/a: | POT ma służeyć włąśnie temu że gdy sami nie możemy sobie poradzić piszemy w tym miejscu i ktoś może się odezwie. |
no więc... możesz zapytać w forum Problemy techniczne, ale jka nikt nie ma wiedzy na ten temat...
miejscowych mitsuaniaków, jak też innych (z całej Polski) zawsze chętnych do pomocy znajdziesz na Assistance
Anonymous - 31-07-2006, 08:18
Temat jest i dobry
Ja mam przełączniki do szyb i nietylko,jak byś potrzebował pomocy albo co to możesz do mnie uderzać.Z miłą chęcią Ci pomoge.Teraz jade na tydzień w Polske,ale jak wróce to możesz wbić po 16 do mnie do pracy.Tylko najlepiej przedzwonić wcześniej 508-102-949.A ja siedze na 29Listopada 94 firma ABC Focus.To jest jakieś 200,300 metrów za estakadą po prawej stronie.
Anonymous - 03-08-2006, 09:23
Jeśli będziesz na spocie to na chwile bym pożyczyl ten przełącznik
[ Dodano: 12-10-2006, 10:22 ]
Z tego miejsca chciałem podziękować towarzyszowi Szczęsławowi, który to poświęcił swój wolny czas aby przywrócic mojego Colta do stanu normalności. Otóż najpierw sam zasugerował że pomoże sprawdzić błędy CE, jednak to nie było potrzebne, przyłożył się tez do tego aby załatwić mi odpowiednie części w odpowiedniej cenie.
Polecił i pomógł trafić do mechanika, który specjalizuje się w miśkach i zna je na wylot.
I co najważniejsze: Załatwił mi kable NGK i kopułkę w cenie takiej jak u Japaneze albo i nawet taniej bo za przesyłke nie musiałem płacić.
Teraz moje auto jeździ tak jak dawniej znów przy ruszaniu musze się pilnować żeby nie spalić gumy
Szczęsław jeszcze raz wielkie dzięki
Jeśłi ktoś będzie potrzebował jakiejkolwiek pomocy chętnie pomogę (w miarę moich umiejętności oczywiście) trzeba odrobić dług
|
|
|