To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Colt C50 i starsze - [ALL] Serwisówka do Colta

Anonymous - 01-07-2005, 10:02
Temat postu: [ALL] Serwisówka do Colta
Witam...
Czy ktoś posiada może serwisówke do Colta 91r w polskim jezyku?
Jest cos takiego w ogóle do dostania? a jeżeli nie to chociaz w angielskim może?
Będę wdzięczny za info...
pozdrawiam

Hubeeert - 01-07-2005, 10:07

Po Polsku nie było. Po Angielsku tak i taką mam do wersji na USA.W tej chwili mam zeskanowaną część dotyczącą elektryki a jak znajdę gdzieś gilotynę do papieru to zeskanuję też mechaniczną. Daj maila to w poniedziałek Ci wyslę. No chyba że ktoś z tych którym juz wysłałem ruszy tyłek wczesniej.

Pozdrawiam.

Artii - 01-07-2005, 10:29

Hubeeert to mi tez wyslij od razu

pieart@poczta.fm :lol:

tomusn - 26-07-2005, 21:45

Przypominam, że skanuję ksiązkę po niemiecku "So wirds gemacht" - odpowiednik polskiech "sam naprawiam" do Coltów i Lancerów II i III generacji, 1/84 - 3/92. Na razie mam rozdziały: silnik, układ smarowania, układ chłodzenia, układ zapłonowy, świece zapłonowe, układ zasilania (paliwowy), układ gaźnikowy, układ wtryskowy (benzyna), układ wtryskowy (Diesel), układ wydechowy. Przepraszam jeśli nazwy nie są 'fachowe', (ew prosze modów o poprawienie). Mogę wysłać na maila.
Całość będę miał na płytkach na zlocie.
Jeszcze sprzęgło na razie razem 139 stron

3.08. jest 205 stron wolno idzie bo skanuję w pracy.

[ Dodano: Sro Sie 03, 2005 9:59 am ]
Daję nowego posta bo chce żeby było w nowych postach

mam już 200 stron (na 300) już około 38MB, mailem ciężko to wysyłać, może się znajdzie miejsce gdzieś na serwerze.

Jak ktoś chce na płycie to proszę o adres (koszt - znaczek, koperta z bąbelkami, płyta).

Na zlocie będę miał całość.

[ Dodano: Czw Wrz 15, 2005 10:06 pm ]
mam całość, wysyłam mailem

[ Dodano: Czw Paź 13, 2005 7:59 am ]
odświerzam temat

[ Dodano: Pią Lis 04, 2005 7:06 pm ]
znowu odswierzam

Anonymous - 12-04-2006, 20:32

Witam,
jeśli to nadal aktualne to jestem zainteresowany płytką - informację jakie to będą koszty, nr konta itp poprosze na pawel.fela@op.pl
Dzięki

Anonymous - 11-02-2007, 15:43

Witam!
panowie mógłby ktoś to wrzucić na serwer? np. rapidshare. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam!

tomusn - 11-02-2007, 16:50

felix_24 napisał/a:
Witam,
jeśli to nadal aktualne to jestem zainteresowany płytką - informację jakie to będą koszty, nr konta itp poprosze na pawel.fela@op.pl
Dzięki

Pastor napisał/a:
Witam!
panowie mógłby ktoś to wrzucić na serwer? np. rapidshare. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam!

jest to już do ściągnięcia z działu FAQ->Download :)

Anonymous - 11-02-2007, 19:25

Właśnie zauważyłem to po napisaniu posta...hehe..Dzięki.
Pozdrawiam!

Anonymous - 04-04-2007, 23:02

tomusn, Witam ! jestem tu nowy i nie bardzo jeszcze umię się tu poruszać . Proszę o informacje czy nabycie płyty z treścią tej ksiażki do napraw Lancera rocznik 91 - jest aktualne.
Prosze podać mi też cenę zakupu . Mój adres: :lol: wandalech @ wp.pl - Pzdrawiam Lancerowicz L.

tomusn - 05-04-2007, 07:06

Lancerowicz L., moje materiały są w dziale DOWNLOADS: http://www.mitsubishi-gra...wforum.php?f=74