To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - co myslicie o tym galu...

max_maximus - 21-05-2009, 07:37
Temat postu: co myslicie o tym galu...
Proszę o rade...

Kod:
http://www.allegro.pl/item640834487_mitsubishi_galant_97r_2_5l_super_stan.html

macia - 21-05-2009, 08:24

Ze zdjęć ładny, ale słabo widać na nich szczegóły wnętrza i blachy. Poprosiłbym na Twoim miejscu o dokładne zdjęcia, a najlepiej gdyby ktoś go dla Ciebie obejrzał z tamtych okolic.
nimrodelipapi - 22-05-2009, 09:04

Witam
Widziałem tego Galanta na żywo.
Kierownica mocno wytarta miejscami jest prawie biała ,fotel kierowcy też nie wyglada na 160kkm , na szybko były naprawiane tylne błotniki ( miejsca gdzie zazwyczaj dopada je rdza), pełno farby z pistoletu jest w nadkolach. Nie zauważyłem żeby był po jakimś wielkim dzwonie, podłużnice proste, bagażnik nie wyglądał na naciągany. Tylna klapa jest zle spasowana z karoserią widać że była odkręcana - po co ? silnik w miarę czysty ale wydaje mi się że był przypocony olejem ( poprostu ogladałem kilka Galantów i dokładnie nie pamiętam). Z auta wyjęte wszystko co można sprzedać na giełdzie luzem
Auto może warte tej ceny ale mnie mnie jakoś nie porwało

przemoh6 - 23-05-2009, 10:31

Witam.
Mam pytanie do "nimrodelipapi" : kiedy widziałeś tego Galanta? Nikt jeszcze tego auta nie oglądał. Silnik jest czysty, fotel w stanie idealnym a nadkola nigdy nie były robione.
Dlaczego opisujesz samochód którego nie widziałeś?

Anonymous - 23-05-2009, 18:05

Ja w tym akurat nie widziałem żeby były malowane tylne błotniki, nie widziałem farby na nadkolach. Drzwi lekko rdza bierze przednie, z silnika śmierdzi spalonym olejem i kopci się. Pozatym wszystko ok.

[ Dodano: 23-05-2009, 18:22 ]
Acha, jest świeżo zalany olej....

nimrodelipapi - 26-05-2009, 13:15

Ok
Sorki może i się myle ale ze dwa lub trzy tyg temu był wystawiony identyczny w Gliwicach też w automacie z identycznym wyposarzeniem i cenie.