To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Temat nietypowy

Bartek - 02-08-2006, 17:16
Temat postu: Temat nietypowy
Dokładnie chodzi o Koparko-ładowarkę JCB model 3CX 4x4. Znajomy bardzo zdecydowanie kupi za rozsądne pieniądze taką zabawkę z lat 97-2000. Może być ciut starsza, byle nie zakopana na śmierć. Rynek jest opanowany przez handlarzy, otwartym tekstem przyznających się do 20-30 tyś. zł marży. Najchętniej poleasingowa lub z likwidacji firmy budowlanej, ale z pierwszej ręki.....wiadomo chodzi o kasę, a zaczynając działalność na wlasnym wypada również kupić wywrotkę, która pomijając handlarzy poprostu jest gratis......

Pomożecie Maniacy??

JCH - 03-08-2006, 20:59
Temat postu: JCB
Akurat u mnie w mieście jest saloon JCB i kojarzę te żółtki tak z wyglądu. Niestety pocałowałem tylko klamkę przejeżdżając tam dzisiaj. Zapewne znasz ten adres ale gdyby co to są tutaj :arrow: http://www.interhandler.pl
Chooper - 03-08-2006, 21:17

a nie próbował czegoś ściągnąć zza odry na własną rękę ? przeca to też ciągną do nas na skalę masową, to może by sobie coś wyszukał u fryca ?
Bartek - 04-08-2006, 09:30

Chooper, za Odrą dla odmiany też rynek opanowali polscy i tureccy handlarze..... Wrócił właśnie po 2 tygodniach szukania..... albo 8 ton złomu, albo cena z kosmosu, ale wszystko u pośredników......
josie - 04-08-2006, 20:54

Teraz coraz więcej ściąga się różnego sprzętu z zagranicy oprócz osobówek. Pływałem ostatnio kilka dni na Stenie Baltice (Gdynia-Karlskrona) i za każdym kursem na pokładzie tir z lawetą ze szwedzkimi kombajnami - Volvo w szczególności. Podobno od jakiegoś czasu już je tak ściągają do nas.
Sorry za OT w OT :wink: