To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Wyjazd na nasz pikny polwysep

Matejko - 03-08-2006, 19:19
Temat postu: Wyjazd na nasz pikny polwysep
planuje wyjazd na ok. tydzien na ww. polwysep, plan jest taki aby bezposrednio z bialegostoku wyjechac odrazu nad morze,
i tu moje pytanie: dysponujecie jakimis sprawdzonymi noclegowniami na polwyspie? obojetnie moze byc jakis domek, pensjonat, hotel, w niezbyt wysokiej cenie, aczkolwiek jesli standart w miare to w miare moge zaplacic za spanie :)
szukam czegos sprawdzonego gdzie nie beda zle patrzyli na prawie 22letnia mlodziez (nie szalejemy...az tak bardzo to nie), ani tez nie bedzie 70 letnich dziadkow dla ktorych dziewczyna w mini to striptiz, a w bikini to kur.. (to tak apropo listu od pewnej starszej pani, ktory w robocie dostalismy, dotyczacego ubioru kaliskich siatkarek - graja w fajnych majtach a babka ze sa golodupce :mrgreen: ),
przegladalem rozne strony z noclegami, ale poprostu jest ich zbyt duzo aby to ogarnac, dlatego tez zwracam sie do Was maniaki o pomoc :D

JCH - 03-08-2006, 21:21
Temat postu: Płw Helski
Byłem kiedyś tu:
Tomasz Konkel
ul. Sztormowa 11A Chałupy
tel. 58 774-72-05

Widok z okna na Zatokę :)

Matejko - 03-08-2006, 23:08

mam ich oferte na inny osrodek wyglada jak kurort dla starszych osob :P ten tez?
JCH - 04-08-2006, 08:12

Wtedy mieszkało się u nich w domu. Pokój z łazienką całkiem sympatyczny. To było w 2003 roku.
Szukasz czegoś dla większej grupy?

igi - 04-08-2006, 08:27

Matejko, a może po zlocie zamiast zatoki skoczysz na mazury?? (bliżej ;) )
akbi - 04-08-2006, 09:08

Ja Ci tylko polecam, że jak już będziesz jechał na półwysep w niedzielę po Zlocie, to oblicz sobie tak trasę abyś Gdynię minął późnym wieczorem, inaczej od Redy możesz stać w korku aż do samej mety :lol:
Krzyzak - 04-08-2006, 09:16

A co - jeszcze remont trwa? Był tam wiosną ruch wahadłowy (Rumia/Reda), ale chyba przed wakacjami skończyli?
JCH - 04-08-2006, 09:22

akbi napisał/a:
Ja Ci tylko polecam, że jak już będziesz jechał na półwysep w niedzielę po Zlocie, to oblicz sobie tak trasę abyś Gdynię minął późnym wieczorem, inaczej od Redy możesz stać w korku aż do samej mety :lol:

A mówili w radyju, że ma być most z Pucka do Kuźnicy. Ni ma jeszcze :?:
;)

akbi - 04-08-2006, 09:54

Krzyzak napisał/a:
A co - jeszcze remont trwa? Był tam wiosną ruch wahadłowy (Rumia/Reda), ale chyba przed wakacjami skończyli?

Darek, latem w weekend to zawsze od rana tam korki były. Hm.. no chyba, że przez ostatni rok wybudowali tam dodatkowe pasy ruchu to korków nie będzie, albo most dla Jacka do Kuźnicy :mrgreen: :mrgreen:
Teraz wszyscy latem nad morze gnają, jak jechałem z Gdańska do Opola w połowie lipca, to korek był od ronda (na obwodnice) w Pruszczu aż do Berlinki za Tczewem :mrgreen:
Szok, Ci ludzie to te 20 km chyba w 2 godziny musieli jechać :twisted:

Matejko - 04-08-2006, 16:24

igi napisał/a:
Matejko, a może po zlocie zamiast zatoki skoczysz na mazury?? (bliżej ;) )

i bedziesz mogl wpasc popic z tym tamtym co autami dobrze robi :P :mrgreen:

no co do dojazdu tam to pewnie jakos w nocy bysmy wyjechali z bialego :D

JCH 4 osoby