Forum ogólne - Wyprawa do Czarnobyla
Kofi - 09-06-2009, 16:24 Temat postu: Wyprawa do Czarnobyla Cześć,
na początku wakacji strefazero.org oraz Polskie Towarzystwo Nukleoniczne organizują kolejny wyjazd do zamkniętej strefy wokół Czarnobylskiej Elektrowni Jądrowej.
Dla wyjaśnienia:
strefazero.org - to mój znajomy Paweł.
Polskie Towarzystwo Nukleoniczne - dr Rabiński z Instytutu Problemów Jądrowych w Świerku
Osobiście uczestniczyłem w jednym wyjeździe i gorąco polecam. Są duże szanse, że również pojadę na ten wyjazd.
Wyjazd odbędzie się w terminie 7-13 lipca 2009
Ulotka ze wszystkimi informacjami dotyczącymi wyjazdu [POD TYM LINKIEM | PDF ]
Wszystkie aktualne informacje dotyczące poprzednich oraz nowych wyjazdów w te rejony znajdziesz na stronie strefazero.org oraz forum (wymagana rejestracja aby zobaczyć wszystkie tematy).
Pozwoliłem sobie na zamieszczenie tej informacji tylko i wyłącznie dlatego, że Paweł zobowiązał się zorganizować wyjazd dla pewnej grupy osób, a brakuje mu jeszcze kilku uczestników do niezbędnego kompletu.
Tak jak poprzednio, poza zobaczeniem wszystkiego co zawarte jest w programie (można o tym mówić oficjalnie), będziesz mógł/-a postrzelać sobie z karabinu kałasznikow oraz innej broni na poligonie wojskowym - wybór zależy od decyzji większości w grupie (o strzelaniu Paweł nie może napisać oficjalnie w programie wyjazdu, oraz na stronie).
Zapisy na wyjazd przez formularz na stronie. Jeżeli jesteś zainteresowany/-a - zapisz się. Jeżeli znasz kogoś kto mógłby być zainteresowany, przekaż mu proszę tę informację.
Dla wszystkich, którym na drodze do wyjazdu może stanąć brak paszportu informacja: Paweł jest w stanie skrócić czas wydania paszportu do produkcyjnego minimum = od złożenia dokumentów w urzędzie do odbioru paszportu max. 5 dni.
Jeżeli masz jakieś pytania pisz śmiało: info(małpa)strefazero.org
Piwor - 09-06-2009, 21:14
Gdyby nie koszt, już bym jechał. Od długiego czasu kombinuje taki wyjazd. Eh, aż mi się smutno zrobiło.
Chooper - 09-06-2009, 21:34
szkoda, że w tym terminie juz mam plany, ale w przyszłości bardzo chętnie sie na to piszę.
sibi - 09-06-2009, 22:27
sam nie dam rady ale poinformowałem znajomych na forum VKP może ktoś się jeszcze znajdzie
Kofi - 09-06-2009, 22:57
Jeśli chodzi o przyszłe wyjazdy to trzeba śledzić stronę strefyzero. Można chyba też się zapisać na powiadamiacz mailingowy z tego co pamiętam.
|
|
|