To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Lancer 1.3 GLX & Galant 2.0 TD

hellmans33 - 12-06-2009, 23:29
Temat postu: Lancer 1.3 GLX & Galant 2.0 TD
Chciałem tutaj zaprezentować dwa Miśki. Mój i mojego ojca. Nasza przygoda z marką Mitsubishi zaczęła się jakieś 15 lat temu, kiedy kupiliśmy Colta 1.4 MPI w wersji amerykańskiej. Po ponad 10 latach ciągłej eksploatacji w tym aucie, poza eksploatacyjnymi częściami, musieliśmy wymienić skrzynię (niedopatrzenie-brak oleju, ale przejechała ponad 200 km ;) ) i poza tym nic więcej, służy nam do dzisiaj, jednak częściej stoi niż jeździ ( tzw. auto awaryjne). Jednak rodzinka zaczęła się powiększać, a i ojciec stwierdził, że Colt jest za mały dla niego. Więc praktycznie w jednym czasie kupiliśmy nasze Misiaczki. Ojciec Galanta a ja Lancerka.

A tu z boku nasze autko awaryjne

To na razie tyle w temacie :)

Krzyzak - 13-06-2009, 19:15

fajna kolekcja :)
jacek11 - 13-06-2009, 21:46

Trzy fajne misiory na jednym placu :) To się nazywa pokochać markę :D

A co dokładnie się dzieje z Coltem :?:
Szkoda co by stał,bo fajny jest :)

Pozdro. :)

hellmans33 - 13-06-2009, 23:02

A jak można nie pokochać ;)

Colcik tak jak pisałem służy jako auto awaryjne, czyli jak nie ma środków lokomocji pod ręką, bo akurat zona pojechała na zakupy :P a ojciec w pracy, to wsiadam w Colta i śmigam, jest w pełni sprawny, ma przejechane 127 000 i pomimo tego, ze stuknie mu za niedługo 19-tka nie widać na nim ani grama rdzy :) Nie jeździmy nim za dużo, maks 100 km miesięcznie. Przy najbliższej okazji pyknę fotki.

Zaliczyłem dzisiaj pierwszą awarię w Lancerze, strzelił łącznik stabilizatora. 26 pln/szt. , więc kupiłem od razu dwa :) Godzinka roboty i znów można śmigać.