To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Dobry serwis Mitsu

BłażejS - 15-06-2009, 09:23
Temat postu: Dobry serwis Mitsu
Witam,
Jestem tutaj nowy i "zielony". Właśnie sprowadziłem Mitsu Lancer 2.0 DID (prod 2008). Poszukuję dobrego i zaufanego serwisu Mistu gdzie mógłbym podpiąc go do kompa.
Pozdrawiam

DawidW - 15-06-2009, 23:26

z tego co wiem to w Łodzi autoryzowane serwisy masz 2 jeden na Liściastej a drugi na Rzgowska/Kolumny tam kolo Volvo
londolut - 16-06-2009, 06:26

BłażejS, dla takich pytań są działy regionalne, ewentualnie dział ASO Mitsubishi. Proponuję tam zadać pytanie bo tutaj to raczej rzadko ktoś zagląda.
BłażejS - 16-06-2009, 08:02

Dzięki za info. Serwisy autoryzowane w Łodzi oczywiście znam - ale nie zależy mi czy jest to serwis autoryzowany lub nie. Raczej na dobrym specu.
Tomek - idę zerknąć na fora lokalne i ASO.

Pozdrawiam
:)

mpoplaw - 17-06-2009, 07:22

DawidW napisał/a:
z tego co wiem to w Łodzi autoryzowane serwisy masz 2 jeden na Liściastej a drugi na Rzgowska/Kolumny tam kolo Volvo

też żeś mu doradził, ja tam zgłaszałem problem z wodzikami od skrzyni biegów w carizmie i odpowiedzieli mi że biegi chodzą dobrze, a że czasami zamiast 1 wchodzi wsteczny to kto by się tym przejmował, więc kupiłem sobie zestaw naprawczy w scandicarze i w pierwszym lepszym warsztacie za 20zł wymieniłem tulejki

a znajomy fabio naprawiał na liściastej silnik w L200, poszukaj jego postów jak fachowce zamiast naprawić to urwali koło zamachowe i skończyło się całkowitą wymianą silnika, a ponieważ on kupił swojego w Niemczech a nie w salonie na liściastej to nawet samochód zastępczy był problemem

pelasio - 17-06-2009, 21:06

Rzgowska/Kolumny to nie serwis - tylko sprzedaż aut.
pamar - 17-06-2009, 22:00

trochę masz tu:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=5701

mpoplaw - 18-06-2009, 10:26

chyba raczej tutaj
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=1448