To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Zna ktos to autko?

karol - 18-06-2009, 20:43
Temat postu: Zna ktos to autko?
Witam.Od dluzszego czasu sie rozgladam za Galem i juz powoli trace nadzieje ze znajde
cos dla mnie,bo auto potrzebuje na juz.Jeszcze ten wpadl mi w oko.Czy widzicie w tym
ogloszeniu wiecej niescislosci -poza rokiem produkcji?
http://moto.allegro.pl/it...e_sprzedam.html

uplander1 - 18-06-2009, 21:36

witam

jesli chodzi o niescislosci to: co jest z tym autem mialo takiego dzwona ze nie mozna nim jezdzic??? kto kupuje auto w marcu wymienia wszytskie czesci niby dla siebie, placi OC w maju??? to co robil od marca i sprzdaje zaraz po tym jak kupil OC - smierdzi bardzo mocno ten opis

pozdrawiam

Anonymous - 19-06-2009, 08:12

Krzywo leżąca Atrapa i zderzak przód, a do tego pogięta osłona Kolektora wydechowego - Bity w przód.....
karol - 19-06-2009, 20:44

Cytat:
Krzywo leżąca Atrapa i zderzak przód, a do tego pogięta osłona Kolektora wydechowego - Bity w przód.....

Jesli ta oslona jest pogieta od dzwona,to przód musial byc solidnie rozbity.

Cytat:
jesli chodzi o niescislosci to: co jest z tym autem mialo takiego dzwona ze nie mozna nim jezdzic??? kto kupuje auto w marcu wymienia wszytskie czesci niby dla siebie, placi OC w maju??? to co robil od marca i sprzdaje zaraz po tym jak kupil OC - smierdzi bardzo mocno ten opis

I faktycznie troche to wszystko nie trzyma sie kupy-gdyby byl blizej to bym go obejrzal osobiscie ,ale tak trzeba sobie odpuscic.
Dzieki za uwagi.