Pajero II - problem z odpaleniem Pajero 2.5td
apollo - 19-06-2009, 22:01 Temat postu: problem z odpaleniem Pajero 2.5td Witam wszystkich na tym forum niestety zaczynam nasza znajomosc od problemu,mianowicie jakies dwa tygodnie temu zaparkowalem pajero pod domem i wczoraj chcialem nim pojechac a tu zonk! Silnik kreci ale nie zaskakuje zastanawiam sie czy sie nie zapowietrzyl bo w baku mam jakies 8 litrow ropy a auto stoi na niewielkim wzniesienu.Dodam ze silnik zawsze zaskakiwal za pierwszym zakreceniem,i jeszcze jedno pytanie czy wystarczy odpowietrzyc uklad tylko na filtrze paliwa? Pozdrawiem forowiczy i czekam na pomoc
Faraonix - 19-06-2009, 23:48
Sciagnij wezyk przy filtrze i popompuj az paliwo poleci.
Jest tez odpowietrznik na filtrze ale np. mam juz troche wyrobiony gwint i wole go nie ruszac.
Powinien zaciagnac po chwili krecenia. Dolej paliwa najpierw bo jak jest na dnie to zaraz zaciagnie powietrze i robota na marne
jawaldek - 20-06-2009, 10:12
Witaj na forum.Tak to już jest że każdy nowy mając kłopot z Miśkiem znajduje właśnie Nas. Przerabiałem ten temat i proponuję poczytać
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=27885
Ale tak jak napisałFaraonix dolej najpierw paliwa i oby to było tylko to->> niski poziom paliwa.Pozdrawiam
|
|
|