To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Lancer SB Intense -tapicerka - jakość i rodzaj

lynx - 20-06-2009, 09:47
Temat postu: Lancer SB Intense -tapicerka - jakość i rodzaj
Przymierzam się do zakupu Lancera Sportbacka w wersji Intense.

Od delaerów wiem, że nie ma już beżowej tapicerki i są tylko te ciemno-szaro-czarne - podobno wycofali się z beżowych.

Dodatkowo jak byłem na jeździe próbnej pytałem o jakośc tapicerki w Intense i uzyskałem odpowiedź, że we wszystkich jest taka sama a przecież w specyfikacji jest napisane że wersja intense ma zamszopodobną - trudno mi uwierzy, że wersja inform i invite mają taką samą tapicerkę co intense - czy możecie pochwalić się fotkami wnętrza swoich pojazdów z opisem którą wersję samochodu macie - na forum nie znalazłem takiego wątku?

Nie ukrywam że tapicerka w invite - takim jeździełem na jeździe - nie porywa swoją jakością.

Najbardziej chciałbym mieć skórzaną ale ta jest dopiero w instyle - wg specyfikacji mitsubishi. (http://www.mitsubishi.pl/upload/16/00/00/00/56/LANCER_SPORTBACK_Specyfikacja.pdf strona 5)

piomic - 20-06-2009, 14:34

Nie jest zamszopodobna, ale materiał jest zupełnie inny, lepszej jakości.
roobku - 20-06-2009, 15:24

zobacz na ten watek, tam są moje zdjęcia wersji Intense, bagażnika i przednich siedzeń

link

gzesiolek - 20-06-2009, 22:25

Niby ten material w Intensie jest znacznie lepszy, ale jak ostatnio siadlem sobie w Galerii Kazimierz, to jakoś nie zwrocilem na roznice w tym... bardziej zwracaja uwage te liswy karbonowe miast aluminiowych, oraz lepsze wykonczenie pomiedzy fotelami.
Sadze, ze jak ktos szuka znaczacej roznicy jakosciowej to moze jej tu nie dostrzec...

piomic - 21-06-2009, 08:02

Dostrzeże ją na pewno jak się upaprają. Intense nie trzyma brudu.