Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Proszę o ocenę galanta kombi diesel
dzambazin - 21-06-2009, 09:26 Temat postu: [EAx 97-04] Proszę o ocenę galanta kombi diesel Witam wszystkich!!!
Chciałbym nabyć galanta.
Jako że nie do końca ma rozeznanie co do różnych opcji i wersji galanta - diesel 2000r. Proszę o ocenę poniższej oferty.
galant 2000r. - diesel kombi :
Proszę o komentarze tego auta, i opinie czy nie znajdujecie w nim jakiś "zonków"
Dzięki z góry za opinie!!!
pozdrowionka:
dzambazin
uplander1 - 21-06-2009, 11:59
witam
obejrzalem to autko, chociaz malo zdjec i :
- nie ma zdjec srodka i silnika (poprosic o dodatkowe najlepiej, jak cos sie bedzie wykrecal to wiadomo o co chodzi)
- wyglada na spasowany dosc, jedyne co widac to jakies przetarcie na przednim zderzaku
- brak przebiegu, ale sadzac po opisie do obejrzenia w warszawie lub poznaniu smiga na tej trasie wiec pewnie spory, ale to o niczym nie swiadczy jeszcze tylko czemu nie podal jak bedzie mial powyzej 300 tys. to najlepiej jechac z nim na kanal najpierw i sprawdzac
- no ciekawia mnie te zdjecia ze tak malo i czas w ktrym zostaly zrobione( na drzewach w tle nie ma liscie jeszcze
- i nie moze byc 1 wlasciciel i sprowadzone ?? logiczne:)
pozdrawiam
Owczar - 21-06-2009, 14:21
Zapraszam do lektury:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=38803
Pod powyższym linkiem znajdziesz ten link do FAQ na temat diesla. Poproś o lepsze zdjęcia, łącznie z komorą silnika. Jak nie będzie czegoś rzucającego się w oczy to może będę móg obejrzeć tego w Wawie.
uplander1,
Troszkę podejrzane jest dla mnie jak bardzo promujesz tego Galanta z lubuskiego, a Twoje wyliczenia co do różnicy kosztów są po prostu śmieszne i chyba sam nie wierzysz w co piszesz.. A gdzie karta pojazdu, tłumaczenia, akcyze też zaniżasz, pierwszy przeglą, jak przerejestrowujesz auto to nie musisz robić przeglądu jak ma ważny.
uplander1 - 21-06-2009, 14:40
hej
Owczar nie promuje.
pozdrawiam
Owczar - 21-06-2009, 14:42
Tak tylko, że Ty promujesz tego TD już w 4 postach!!!
dzambazin - 21-06-2009, 21:21
Dziękuje za pomoc!!!
Dodatkowe fotki już zamówiłem. Mam nadzieje że dośle. Jeśli chodzi o przebieg to kurcze nawet nie zauważyłem że nie podał. Tak to jest jak sie zobaczy galanta człowiek zapomina o reszcie tylko patrzy jakiż on piękny. Dziękuję też za link do topicu przestudiuje go dziś w nocy . Dzięki też za propozycje obejrzenia, ale mieszkam blisko Poznania to będę chciał podskoczyć ujrzeć to cudo.
Jeszcze raz dziękuje
pozdrawiam:
Dzambazin
|
|
|