To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - [Cari 1.6] Comfort 2000r

Bogi - 21-06-2009, 19:40
Temat postu: [Cari 1.6] Comfort 2000r
Witam kupiłem niedawno Carisme z 2000r nie mam pilota do centralnego zamka.Czy to zaniedbanie poprzednich właścicieli czy takie wyposażenie tylko z kluczyka? Moje pytanie czy można to sprawdzić i ewentualnie dokupić samego pilota i zaprogramować do tego auta za pomoc z góry dziękuje.Pozdrawiam
kkriss - 21-06-2009, 20:33

fabrycznie masz dwa komplety kluczyków i pilotów, więc to wina poprzednich właścicieli.

Doprogramować podobno można ale nigdy tego nie robiłem, choć możliwe, że wystarczy sam pilot oryginalny od jakiejś carismy i może da się ręcznie/samemu doprogramować - tak od kogoś z forum słyszałem.
Ale skąd dostać oryginalny pilot od Cari to jest trudniejsza sprawa - sam szukam raz na jakiś czas na allegro, ale sprzedają tylko z centralkami - co jest trochę drogo.

Można też zadzwonić do jakiegoś ASO i ich się zapytać o cenę pilota z doprogramowaniem - jak będziesz wiedział daj znać - sam się zastanawiam ile to kosztuje u nich.

guziec - 22-06-2009, 00:53

ja mam miśka z 98 roku i w aso mi zaśpiewali za pilota 565pln netto, więc znalazłem na allegro mało używanego, z tym że, w moim pilocie była połamana obudowa i poniszczone gumki, to przełożyłem wnętrze (elekrtonikę) i śmiga cały kosz to 50pln