To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Prośba o ocenę Sigmy z netu...

Anonymous - 23-06-2009, 11:50
Temat postu: Prośba o ocenę Sigmy z netu...
Witam,

czy po takich zdjęciach da się coś ciekawego powiedzieć na temat tego konkretnego egzemplarza http://moto.gratka.pl/tre...a4a1bc6568243,1 ? Pewnie nie za dużo dlatego interesuje mnie na co szczególnie zwracać uwagę bo mam zamiar pojechać obejrzeć tę Sigmę, wiem, wiem pewnie było nie raz na forum, sorka ale może ktoś jeszcze raz to zbiorczo napisze lub podlinkuje w tym wątku...dzieki

VirMan - 23-06-2009, 18:22

Jak dla mnie to łądnie wygląda ale nie udzielam opinni bez oglądnięcia na miejscu :)
mmatulek - 24-06-2009, 05:55

Strasznie kierownica się świeci. Czy wiadomo jaki ma przebieg?
Anonymous - 24-06-2009, 07:10

mmatulek napisał/a:
Strasznie kierownica się świeci. Czy wiadomo jaki ma przebieg?

Zawiozła MC'a chłopakom na Marsa :mrgreen:

wojtas - 24-06-2009, 08:14

Tylnia klapa chyba nie od tego rocznika, brak oznakowań na tylnim pasie, coś musiało być robione. Brak zdjęć z pod maski. Brak poduszki ;[. Ale elektryka w fotelach ;]. Podejrzewam że kierownica poszła do obszycia.
lukasz12 - 24-06-2009, 14:18

wojtas021180 napisał/a:
Tylnia klapa chyba nie od tego rocznika, brak oznakowań na tylnim pasie, coś musiało być robione. Brak zdjęć z pod maski. Brak poduszki ;[. Ale elektryka w fotelach ;]. Podejrzewam że kierownica poszła do obszycia.

Kierownica nie od tej wersji - powinna być skórzana bo takie były w 24V (tymbardziej że lewarek jest skórzany) - poduszki może nie być - była jako opcja w tych rocznikach. Klapa albo malowana albo nie od tego samochodu (po prawej powinny być literki SIGMA a 3.0 V6 powinno być poniżej prawej lampy) - czyli prawdopodobnie auto dostało w tyłek albo w prawą stronę. Zresztą napisu Mitsubishi też nie ma po lewej stronie klapy. Obejrzyj zawieszenie tzn amortyzatory bo ze zdjęć ciężko wyczaić czy ECS jest padnięty - nie siedzi tak nisko wiec nie mozna w 100% powiedzieć czy padnięte poduszki w amortyzatorach.

Rajek - 24-06-2009, 15:42

Łukasz to proszę oceń moją Sigmę...czy ze zdjęć widzisz, że było coś robione/zamienione?, rocznik znasz, nie mam nic na tylnej klapie, od jakich roczników były znaczki?
lukasz12 - 24-06-2009, 16:43

Daj więcej zdjęć bo z tych na PJ nie widać za wiele. Z wygladu w miarę...
Faza - 07-07-2009, 13:03

Witam. Co myslicie o tej sigmie? Ona juz chyba byla wystawiana na allegro. Ktos byl ja ogladac?
http://moto.allegro.pl/it...enzyna_lpg.html

Anonymous - 07-07-2009, 13:06

Faza napisał/a:
Witam. Co myslicie o tej sigmie? Ona juz chyba byla wystawiana na allegro. Ktos byl ja ogladac?
http://moto.allegro.pl/it...enzyna_lpg.html

Przeca to Suwałki :)

Anonymous - 07-07-2009, 13:08

Ja tej Sigmy zdaje się nie widziałem na allegro wcześniej. Może ktoś z okolic coś wie albo niech podskoczy zerknąć na nią.
lukasz12 - 07-07-2009, 13:09

Ja co nieco o niej wiem bo rozmawiałem z właścicielem jak ją kupił ale dawno temu - w sumie za te pieniądze to można by wziaść. ECS to roboty to wiem na pewno. Nie wiem jak teraz bo nie miałem kontaktu dość długo.
benek30003 - 07-07-2009, 21:50

Proponuje zapukać do kolegi" Slaw" jak dobrze pamiętam to chyba jego auto lub kogoś z rodziny
Janusz 58 - 08-07-2009, 00:29

ta sigma nie ma ECS-a coś mi się wydaje,że gość ma pod maska(tzn. jego Sigma..... ) co innego niż pisze i chyba o tym nawet nie wie....,że to nie silnik 24V.....tylko 12V
Anonymous - 08-07-2009, 00:31

Janusz 58 napisał/a:
ta sigma nie ma ECS-a coś mi się wydaje,że gość ma pod maska(tzn. jego Sigma..... ) co innego niż pisze i chyba o tym nawet nie wie....,że to nie silnik 24V.....tylko 12V

Co ty chłopie gadasz :D