To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Lancer CB0 - Czujniku oleum. Gdzie jesteś!?

Radeon - 23-06-2009, 16:05
Temat postu: Czujniku oleum. Gdzie jesteś!?
Witam,wie kto, gdzie się sie znajduje czujnik ciśnienia oleju w moim miśku - 4G92
i jaki tam jest gwint?
Z góry dziękuję.

rosomak1983 - 23-06-2009, 16:54

Witaj czujnik znajduje sie prawie pod aparatem zapłonowym. :wink: Gwintu nie pamietam (na oko to ma jakies 12). Od czujnik idzie oczywiscie kabel wiec raczej nie bedzie miał problemow ze znalezieniem.
BTW Widizałem ze chcesz sprzedac lancelota na allegro :wink: Jednak zostaje?

Radeon - 23-06-2009, 23:41

NO CO TY :shock: to nie mój! Troche tego teraz jeździ...ale padaczki.U mnie wszystko śmiga.Wlaśnie ugryzlem dziś paski i rolki i kable i świece ...Jeju ale dramat z rozrządem, w Delcie bym już zrobił i poleciał na huba-buba 8) .A tak misiek na osiedlu bez koła stoi na parkingu i czeka jutra.
Zabrałem się za niego solidnie, jutro po komorze silnika zatańczę z hamulcami(wszystkie wymienię)a jak juz wszystko bedzie git, to misiek dostanie prezent na dziesiąte urodziny-i właśnie, pytanie moje o czujnik związane jest z tym prezentem :mrgreen:
...szukałem na forum gdzie jest ten czujnik(funkcja szukaj :evil: ) ale marne rezultaty.Natknąłem się na Twój temat z wadliwym czujnikem i już chciałem pisać do Ciebie na priva, a tu masz...