Zloty i Spoty - Spotkanie w Kaliszu
wichura1 - 05-07-2005, 21:47 Temat postu: Spotkanie w Kaliszu Dzisiaj byłem w Gołuchowie i Kaliszu. Wjeżdżając do Kalisza przypomniałem sobie, że nie wziąłem numeru telefonu do Matejki więc nici ze spotkania. Spotkaliśmy się jednak, gdyż namierzyliśmy z Magdą jego furę. Początkowo wsadziłem mu kartkę, za wycieraczkę, ale na szczęście się pojawił, z siostrą. Pogadaliśmy, po czym pomógł mi znaleźć BP i wyprowadził z miasta. Za co mu dziękuję. To bardzo fajnie mieć przyjaciół w całej Polsce. Oto zdjęcia ze spotkania. A i jeszcze jedno Magda stwierdziła że największą atrakcją Kalisza jest Matejko
Matejko - 05-07-2005, 21:59
tak tez bylo, jade sobie patrze znajomy lancer i w glowie juz ukladam wiazanke ktora puszcze Wichurze na gg, ze byl w kaliszu i nic nie powiedzial, ale jednak udalo sie spotkac, a to ze miasto bez atrakcji to ja nic nie poradze, heheh byloby ich wiecej jakby ząbek jeszcze byl razem dwie
no i oczywiscie polecam sie na przyszlosc
Kofi - 06-07-2005, 00:31
To mi sie wlasnie podoba w klubie!
klub to nie tylko storna i forum, to przedewszystkim spotkania!
trzeba to rozwijac KONIECZNIE
Matejko moze i jest najwieksza atrakcja kalisza, ale nie zapominajcie ze to dlatego ze ja tam nie mieszkam
POZDRAWIAM!
Matejko - 06-07-2005, 00:36
Kofi napisał/a: |
Matejko moze i jest najwieksza atrakcja kalisza, ale nie zapominajcie ze to dlatego ze ja tam nie mieszkam
POZDRAWIAM! |
to jest szczescie ze tu nie mieszkasz bo takich dwoch jak nas trzech to by to miasto ani jednego nie znioslo
|
|
|