To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Gdzie jest Mitsubishi

akbi - 10-08-2006, 16:00
Temat postu: Gdzie jest Mitsubishi
Po przeczytaniu artykułu stwierdzam, że nadal będę jeździł "mniej spotykaną" marką samochodu - no i fajnie :lol:
http://www.motofakty.pl/a...az_w_dol_2.html

Ale z drugiej strony... hm.. Jackie to jak to jest z Twoją sprzedażą?? Nie możesz tylko wiecznie siedzieć na forum :mrgreen: :mrgreen:
... oczywiście żarcik

Czy dysponujesz jednak jakimiś informacjami jak stoi w Polce/europie/świecie sprzedaż naszej marki?? Na którym miejscu jest Mitsubishi??

igi - 11-08-2006, 07:29

akbi napisał/a:
Ale z drugiej strony... hm.. Jackie to jak to jest z Twoją sprzedażą?? Nie możesz tylko wiecznie siedzieć na forum
... oczywiście żarcik

Heh przyjedziesz do Białego do miasta miśkami płynącego :) ;)

Szwagier chciał kuypić samochód mało popularny odróżniający go od ludu i kupił miśka. Poczym stwierdził że w Białymstoku to same miśki jeżdzą. W Wawie czekał 3 tygodnie aby pokazać kolegom jaki samochód kupił (Lancernikiem jeździ szwagierka :) ) bo w Wawie to mało miśków

Efa! - 11-08-2006, 18:25

Mitsubishi nawet nie ma w tym rankingu.
Myślę, że niezłym chwytem marketingowym wpływającym na zwiększenie sprzedaży byłoby... No tak, tutaj już wychodzi na światło dzienne moje zboczenie zawodowe.

Nie. Tego pomysłu nie umieszczę na forum. Bo jeszcze jakieś BMW ( :mrgreen: :roll: ) czy inna marka skorzysta.
Zainteresowanych dealerów zapraszam do negocjacji na priv ;-)

Jackie - 12-08-2006, 16:40

akbi napisał/a:
Jackie to jak to jest z Twoją sprzedażą??

Ano mam wysycenie rynku ponad 2% co w porównaniu z Wawą (oscylują w kole 0,7-1 % ) wygląda nienajgorzej ;)
Pozdrawiam

akbi - 12-08-2006, 22:16

Jackie napisał/a:
Ano mam wysycenie rynku ponad 2% co w porównaniu z Wawą (oscylują w kole 0,7-1 % )

No to nieźle – gratuluje.
… ale mam nadzieję, że niedługo Gdańsk Tobie dorówna :mrgreen:

Hubeeert - 12-08-2006, 22:19

czyli sprzedajesz 2% wszystkich samochodów z Białymstoku. Jak na sprzedane 47 to daje 0,94 nowego samochodu :lol: czego w nim nie było że wyszły ułamki??