[96-02]Colt CJ0 - Awaria auta
RECHA - 05-07-2009, 18:02 Temat postu: Awaria auta Witam dzis mialem awarie auta nie wiem co sie stalo. Jechalem droga i w pewnym moemencie tak mi zaswiecilo slonce ze nie zauwazylem dziury po zdemontowanym progu zwalniajacym uderzylem autem tak, ze mi wypadlala czesc deski rozdzielczej tam gdzie jest radio ale to nic jeszcze. Przyjechalem do domu chcialem ja wsunac do konca wsunalem nie wiem co sie stalo... ale nie dziala mi radio jest martwe, mechanizm ryglowania drzwi od wewnatrz (jak zamykam kierowcy nie zamykaja sie pasazera) no i najgorsze nie wyswietla mi wogole przebiegu, czysty licznik chyba sie zalamie... (ryglowanie drzwi dziala po zalaczeniu dopiero kluczyka w stacyjce) niech to wszystko szlag trafi
Anonymous - 05-07-2009, 19:37
co do Cytat: | (ryglowanie drzwi dziala po zalaczeniu dopiero kluczyka w stacyjce) |
rozumiem ze chodzi Ci o szyby ?? :> jezeli tak to co w tym dziwnego ?? tak byc powinno .... kluczyk na zaplonie i wtedy dopiero szyby pracuja
opisz dokladniej i jasniej wszystko ... bo to o czym mowisz to moze masz wcisnieta blokade sterowania szyby pasazera ?? ( taki guziczek od strony kierowcy przy guzikach od szyb )
a co do radia .. wyciagnij radyjko i zobacz na kosci ISO czy czasem sie cos nie poluzowalo itd ...
RECHA - 05-07-2009, 19:44
Nie szyby, szyby chodza... to ryglowanie drzwi zeby nie mozna bylo ich otworzyc. Z radiem to nie wiem rozpialem i podpialem ponownie z wtyczki i nic. Do tego widze teraz, ze oswietlenie kabiny mi nie swieci. Co mam opisac to wszystko stalo mi sie po wjechaniu w dziure
[ Dodano: 05-07-2009, 20:44 ]
Ok temat uwazam za zamkniety... w czasie wstrzasu padl bezpiecznik nazwany bezpiecznikiem kabiny, odpowiada on za wyswietlanie przebiegu, ryglowanie drzwi, radio no i oczywiscie oswietlenie kabiny.
|
|
|