To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant do sprawdzenia - Kielce

cartoon - 08-07-2009, 14:07
Temat postu: [EAx 97-04] Galant do sprawdzenia - Kielce
Czy ktoś już oglądał tego galanta? Czy mogę prosić kogoś z okolicy aby podjechał i obejrzał auto? Ja mam 200 km w jedną stronę i jechać aby się przekonać że samochód jest bity nie za bardzo mi się opłaca...

http://allegro.pl/item680..._24v_2001r.html

KaWu - 08-07-2009, 14:23

NO to może ja zacznę: brak oznaczeń z tyłu. Ogólnie z fotek nie wygląda źle.
Anonymous - 08-07-2009, 14:44

Sprzedawca napisał/a:
Do ceny należy doliczyć akcyzę +opłaty rejestracyjne w sumie ok.2500zł.

Kiedy to sama akcyza wyniesie ok 3000zł. Wart oglądania.....rzekłbym że wart nawet tych 200km.....aby go obejrzeć.

pipi_ja - 09-07-2009, 15:37

To może i ja dodam parę groszy od siebie. Dwa miesiące temu kupiłem od tego pana swojego gala :) Na pierwszy rzut oka byłem nim zachwycony jednak jak mu sie przyjrzałem to wyszło troche niedoróbek. Mi wciskał kit, że auto sprowadził dla siebie ale musi sprzedać bo (jak widać na fotkach) pobudował dom i potrzebuje kasę na wykończenie ;) Teraz jednak widzę, że gość ściaga galanty na handel. Po przejechaniu ok 1tys okazało się, żę zawieszenie jest do roboty, korek spustowy oleju przy skrzyni biegów oblepiony był jakimś silikonem bo ktoś przekręcił gwint. Tak więc jeśli chodzi o doraźną naprawę całkiem partacko ;)
Ogólnie rzecz biorąc wrażenie po sobie pozostawił miłe ;) Może troche niezorganizowany bo przy spisywaniu umowy okazało sie, że ma niewżany miękki dowód i z tego powodu musiałem dwa razy jechać prawie z poznania do kielc.
Co do ceny to jeśli będziesz chciał legalnie wszystko robić to wg moich obliczeń za samą akcyzę zapłacisz ok 3400. Jak dla mnie cena troche kosmiczna.

Bartek - 09-07-2009, 15:52

Przed userem ochrzan przestrzegam. Niesłowny, nieterminowy, zapominalski (po 24 godzinach nie pamięta na co się umówił)......Handlarz pełną gębą - rozbiera Gale, jak również nimi handluje.....