Małopolskie - Regulamin forum ?
HouseM - 10-07-2009, 15:41 Temat postu: Regulamin forum ? Chciałem zapytać o to ,któregoś z modów albo adminów zamiast zaśmiecać forum ale mam zablokowaną możliwość pisania PW tak więc pozwolę sobie na mały OT i zapytam tutaj.
Czy mógłby ktoś mnie pokierować do linku z regulaminem forum ?! Znalazłem tylko ten temat http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=15923 ale wydaje mi się że ta lista jest niepełna.
Z góry dziękuję.
Adaho_krak - 10-07-2009, 16:20
To jest pełny regulamin. Jeśli chcesz rozwinięcia któregoś z punktów to napisz rozwinę go dla Ciebie
HouseM - 10-07-2009, 16:39
Dzięki Adam. Skasowano i zablokowano mi podpis i stronę WWW i szukałem uzasadnienia w Regulaminie. Znalazłem inny temat o podpisach w zasadzie to niewiele wyjaśniający.
Hubeeert - 10-07-2009, 16:56
HouseM napisał/a: | Skasowano i zablokowano mi podpis i stronę WWW |
Kiedy to się stało?
PW wyłaczyłem Ci ja bo nie miałem ochoty więcej dostawać ich od Ciebie w formie i treści jak wtedy gdy prowadziłęś przeciw mnie krucjatę
Adaho_krak - 10-07-2009, 17:32
HouseM napisał/a: | Skasowano i zablokowano mi podpis i stronę WWW i szukałem uzasadnienia w Regulaminie. Znalazłem inny temat o podpisach w zasadzie to niewiele wyjaśniający. | Co do PW odpowiedź masz powyżej, jeśli chodzi o podpis i www to napisz mi co w niej było. Może naruszyłeś punkt 9 zasad wraz z podpunktami ??
HouseM - 10-07-2009, 17:42
Nie chce powiedzieć jakiś bzdur. Nie pamiętam dokładnie. O ile się nie mylę to napis Project XS Powered i link do mojej stronki gdzie były tylko galerie mojego kliperka. Kiedy opcja usunięta tego nie wiem. Wczoraj chciałem wyjść na swój podpis bo zapomniałem opłacić domenę i jakaś firma nie polska przejęła mój adres. Nawet tego nie zauważyłem wcześniej bo nie bardzo miałem czas ostatnio. Chciałem skasować tego linka (www.housem.eu) i bum patrze nie mam opcji podpis w profilu.
Jak zasłużyłem na kolejnego red bara to z pokorą przyjmę na klatę.
Co do tamtej "krucjaty" nie jestem osobą kłótliwa ,choć bywam wybuchowy. Nie chce ciągnąć tego (już w ogóle zapomniałem o tym) wolę współpracować niż wojować.
Hubeeert jak chcesz ze mną powalczyć nadal to zbierz ekipę (ok 10 osób) Weźcie wygodne buty (najlepiej jakieś sportowe) do tego rękawiczki (takie typu wampirki wystarczą) i zapraszam do Krakowa. Będziesz miał okazje nawet do mnie postrzelać Reszta wyjaśnienia patrz mój avatar !
Hubeeert - 10-07-2009, 21:21
HouseM już nie jestem adminem - zrezygnowałem i jezeli znów nim będę to tylko dzięki wyborom. Pisz do Jackie
Dziękuję za zaproszenie - jak będę na południu Polski to czemu nie
Adaho_krak - 11-07-2009, 09:54
HouseM, Tak ja Hubeeert napisał, pisz do Jackiego w/g mojej opinii wyłączenie podpisu było absolutnie niezasadne. Zresztą PW też Ci można by było włączyć skoro już ochłonąłeś. Masz moje poparcie w działaniach o przywrócenie w/w funkcji forum.
Hubeeert - 12-07-2009, 00:56
Adaho_krak napisał/a: | wyłączenie podpisu było absolutnie niezasadne |
HouseM napisał/a: | Project XS Powered | z linkiem czy bez?
HouseM - 12-07-2009, 18:04
Bez linka , to na pewno. No tak ... napisał bym tylko PW mi nie działa hahahaha
Adaho_krak - 13-07-2009, 09:23
Hubeeert napisał/a: | Adaho_krak napisał/a:
wyłączenie podpisu było absolutnie niezasadne
HouseM napisał/a:
Project XS Powered
z linkiem czy bez? |
HouseM napisał/a: | napis Project XS Powered |
HouseM napisał/a: | link do mojej stronki gdzie były tylko galerie mojego kliperka. |
Napis nie link, jeśli był link to
|
|
|