[96-02]Colt CJ0 - CJO Cos z Pradem szwankuje w kokpicie XD
juzek114 - 12-07-2009, 00:17 Temat postu: CJO Cos z Pradem szwankuje w kokpicie XD Witam , jestem nowy wiec nie krzyczcie jak cos bedzie zle.
Pod maska mamy te bezpieczniki i sa rakie Dwa suze Zólty i niebieski. Ten niebeiski ma przerwane te droty miedziane a z zóltego wychodzi dziwny kabel do ajumukatora do plusa , na ktorym jest bezpiecznik . Akumulator------ kabel---zwykle bezpiecznik 15 a-----kabel ------ i ten zolty duzy bezpiecznik. Doniego przychodza jakies dwa grube kable.
No i tak jak odpale auto to mam pokazany przebieg, lapka na suditowce mi sie swieci, zegarek dziala , i pokazuje kiedy mam otwarte drzwi.
Jak zgasze silnik to w tym momencie przepala sie ten bezpiecznik 15 a no i po ponownym odpaleniu nie dziala juz zegarek , zarowka na dufitowce itd.
i tak jest kazdym razem jak dam nowy bezpiecznik. dawalem nawet mocniejsze 20 a lub 30 a i tak poszly.
Jakby co to nie mam radia podlaczonego , ale mam uciete kable z haka a haka nie mam.
Auto kupilem niedawno . sprowadzone z niemiec.
wojtas20 - 12-07-2009, 10:54
polecam wizytę u elektromechanika ktoś coś musiał ostro grzebać i stąd taki stan rzeczy.
|
|
|