Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Podziękowanie za pomoc i transport do/ze szpitala
sebekColt97 - 12-07-2009, 08:38 Temat postu: Podziękowanie za pomoc i transport do/ze szpitala Nie 1 raz przekonałem, że na tym forum są ludzie bliscy sobie jak rodzina, no jesteście super i tyle. Nie spodziewałem, że będe musiał pilnie udać do szpitala, stan zapalny, gorączka i jak najszybciej na chirurgie, panika i strach, tymbardziej że nigdy nie byłem w szpitalu. Jakoś to przeżyłem, ogromne podziękowania dla Darka, którego wszyscy znamy ze spotów/zlotów (eclipse,czasem karetka). Pomógł mi na ostrym dyżurze, pomógł w dojeżdzie do szpitala, wczoraj wieczorem odwiózł do domu, również moją mame przy okazji odebrał z dworca PKP. Naprawde mieć takich przyjaciół to wielka radość i wiem, że na tym forum wszyscy sobie pomagają jak mogą, a za to podziękowania. Ja na szczęście wracam do sił, zabieg chirurgiczny na Zaspie, strasznie sie denerwowałem, ale wszystko ok, co chcieli to powycinali, wyspałem sie w trakcie jak nade mną pastwili , a po kilkunastu godzinach wróciłem do domu i spokojnie dalsze leczenie w poradni przyszpitalnej będe prowadził. Żałuje, że nie będe z wami nad jeziorem, ale życze wszystkim miłego pobytu i fajnej zabawy. Ja sie czuje dobrze, a najważniejsze co mi pomaga w powrocie do sił, to radość, że mam tylu przyjacół na forum.
akbi - 12-07-2009, 09:23
Wracaj do zdrowia Sebek ... i do zobaczenia na Spocie 15 sierpnia:)
Marcino - 12-07-2009, 09:59
wracaj do zdrowia i to szybko..:)
tomek_ch86 - 12-07-2009, 20:00
rychlego powrotu do zdrowia zycze
sebekColt97 - 12-07-2009, 21:15
Dzięki za troske, pozdrawiam wszystkich.
Krzyzak - 13-07-2009, 23:01
Mam nadzieje, ze choc troche Ci pomoglem... moze nie osobiscie, ale tym telefonem (nie wiem na ile moje zdanie mialo wplyw na decyzje o natychmiastowym leczeniu).
Wracaj do zdrowia.
arekp - 14-07-2009, 08:43
Szkoda, ze w tak krytycznym momencie mogles poznac co to znaczy byc Mitsumaniakiem i byc miedzy Mitsumaniakami. Na ludzi z forum mozna liczyc w o wieeeeeele bardziej banalnych sprawach, czasem dosc klopotliwych organizacyjnie, a jednak pomoc/przysluge sie uzyska.
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
sebekColt97 - 15-07-2009, 16:47
Rodzina Mitsumaniaków jest mi najbliższą rodziną. Los rzucił mnie kiedyś z daleka od rodzinnych stron(ponad 500km), dlatego Mitsumianiaki z regionu pomorskiego są wsparciem i pomocą na miejscu, rady Krzyżaka, pomoc Darka czy uwagi Akbiego, to coś co bardzo mi pomaga w trudnych sytuacjach zyciowych. Los bywa różny, niespodziewanie każdy z nas może potrzebować wsparcia i rady i tu na Mitsumaniaków jak widze mozna zawsze liczyć, za co po raz kolejny dziękuje. Teraz moim największym wrogiem jest upał i słońce, żeby zaleczyć rane pozabiegową, musze uważać na nagrzewanie, ale poza tym czuje dobrze i pozdrawiam wszystkich.
BigTomala - 15-07-2009, 17:49
EDIT
Kibloo - 17-07-2009, 21:34
zachowujesz się, jakbyś wcześniej wątpił... zdrowiej szybko...
pozdrowienia
|
|
|