To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - co myslicie o tej ofercie

motaMK - 13-07-2009, 17:05
Temat postu: co myslicie o tej ofercie
prosze szanownych kolegów o pomoc:

http://moto.allegro.pl/it...z_oplatami.html

Kmer - 13-07-2009, 18:10

Z tych zdjęć auto wygląda ładnie,co do ceny bardzo niska,warto by zobaczyć z bliska i posłuchać jak pracuje serce,poproś kogoś ze śląska żeby Ci go sprawdził,jedno mnie zastanawia tylko ze auto jest na polskich blachach a sprzedający podaje ze gotowy do rejestracji,po za tym ze ktoś zmienił kierunki przód,żeby ładniej wyglądał,
Anonymous - 13-07-2009, 21:02

mam wrażenie ,że już wcześniej przewijał się w tym dziale takie , więc chyba jakiś czas go sprzedaje
motaMK - 14-07-2009, 19:36

mi tez sie zdaje ze sie juz przewijał albo był podobny
moze któryś z czcigodnych kolegów mieszka nie daleko
i zerknął by na niego z bliska
pozdrawiam

rus_one - 14-07-2009, 20:12

Na bank byl na allegro już. Kolega kupowal gala niedawno i między innymi tego ocenialiśmy. Osobiście bym się go bał. Skoro nie poszedł za tak niską cenę (poprzednio też byl tanio) to coś z nim jest nie tak.
rafael - 15-07-2009, 04:04

niedawno kupilem Gala od tego sprzedajacego (sledzi forum) i wydaje mi sie ze widzialem takze tego Galanta (chyba, bo mial 2 identyczne) bo stal obok jak dobrze pamietam blachy i szyby mial dobre tylko byl kosmetycznie zaniedbany, takze w srodku (ale nic strasznego), jednak co innego mnie zastanowilo autko mialo wyciagniety licznik 8) chyba wiadome w jakim celu, a jesli chodzi o polskie blachy to po prostu gosc jezdzi na lewych. Autko mozna ew. polecic ale z ogledzinami na stacji diagnostycznej. Reszta info. na priva
Anonymous - 15-07-2009, 09:11

Z tego co kojarzę, stoi juz jakiś czas, a sam sprzedający miał chyba jeszce dwie sztuki. Głowy nie dam uciąć, ale pamiętam zdjęcia gdzie drzewa nie miały jeszcze liści.