Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Proszę o ocenę
jacekxx - 14-07-2009, 13:13 Temat postu: [EAx 97-04] Proszę o ocenę Witam. Jestem świeżym użytkownikiem tego forum. Chciałbym kupić galanta. Czy moglibyście powiedzieć co myślicie o tej ofercie? http://moto.allegro.pl/it..._tiptronik.html z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Owczar - 14-07-2009, 16:32
Poczytaj troszkę na początek: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=38803
Jak dla mnie połączenie 2.0 z automatem to nie jest to... Gdyby to był 2,5 to tak.
Blacharsko mam pewne wątpliwości, ale z tych zdjęć ciężko powieidzieć.
Poproś o porządne zdjęcia i VIN. Sprzedawca zabrał alu i postawił go na zimówkach... Jak nie dopłacisz to na wstępie dolicz sobie 2tys na koła.
Jest wyszykowany na sprzedaż, łacznie z myciem silnika, nie jest to raczej na plus.
Dman666 - 14-07-2009, 17:09 Temat postu: Re: Proszę o ocenę
jacekxx napisał/a: | Witam. Jestem świeżym użytkownikiem tego forum. Chciałbym kupić galanta. Czy moglibyście powiedzieć co myślicie o tej ofercie? http://moto.allegro.pl/it..._tiptronik.html z góry dziękuję. Pozdrawiam. |
Co mysle? Koles dobrze przygotowuje galanty na sprzedaz-oznacza to, ze potrafi wiele "zonkow" ukryc. Skad wiem? Bo moj gal jest od niego a braki uzupelniam mozolnie do dzisiaj. No ale widzialy galy co braly
Na szczescie w poblizu sa chlopaki z forum-popros o ogledziny Wowik'a i Khmera.
Bez ogledzin na miejscu sie nie obedzie IMO.
jacekxx - 14-07-2009, 19:44
Sprzedający twierdzi że o żadnych wypadkach nic nie wie ale gwarancji na to dać nie może. Książki serwisowej na potwierdzenie tego przebiegu nie ma, chociaż twierdzi że jakąś książkę ma ale dokładnie nie wie. Twierdzi że można zadzwonić do serwisu w którym był serwisowany i tam to potwierdzą. Mówi także żę może postawić samochód do każego serwisu bo nie ma nic do ukrycia. Nie chciałbym przejachać się na darmo taki kawał drogi, około600 kilometrów, więc może jeszcze ktoś mi pomoże?
macia - 14-07-2009, 19:46
Z tyłu brak oznaczeń na klapie... Warto dokładnie sprawdzić
Owczar - 14-07-2009, 19:56
Mi właśnie kolor klapy podejrzanie wygląda, ale z tych zdjęć to nie da rady nic stwierdzić.
Cezar - 14-07-2009, 20:13
Spasowanie tylnego zderzaka tez moim zdaniem jest nie halo - 4 fota
Dman666 - 14-07-2009, 23:24
brak znaczkow wystapil tez w moim egzemplarzu....u mnie koles tez "nie wiedzial o zadnych naprawach" Ze to niby "turasy" cos mogli pochrzanic a on kupil takiego itp ...kolezka sprowadza (chyba tylko) galanty i z tego zyje, ale ceny ma atrakcyjne wiec cudow nie ma-z czegos to wynika, sami sobie dopowiedzcie...zalecam ostroznosc wszystkim kupujacym...jak ktos zainteresowany to zapraszam na priv A dodatkowo przeglada forum Mitsumaniakow (wie ze oceniamy fury)
voytech - 15-07-2009, 13:09
Kolor tylnego zderzaka inny od reszty auta.
Poza tym nierówno spasowany, jak wyżej napisano - dobrze widać na 4 zdjęciu.
Aleksander - 15-07-2009, 15:21
2.0 w automacie i to jeszcze ten 133 ps? Nie wieeeem. Pomysl sam konkretnie,popytaj forumowiczow-spalanie takiego autmata jest porownywalne z 2.5 w manualu. Kierownica powycierana juz po 155tysiacach?? Troszke dziwne. Pod maska moim zdaniem za ładnie! Alufelgi za doplata.. pewnie sciagnal i jeszcze chce na tym zarobic.
helmansph - 15-07-2009, 20:15
Tak jak piszą inni zderzak tylny źle spasowany oprócz tego brak emblematów z tyłu. Do tego komora silnika myta i co ciekawe, mnie zdziwiło że komora silnika jest biała nie wiem może się mylę jeśli tak to mnie poprawcie ale komora silnika z reguły jest pomalowana pod kolor auta tylko nie metalicznym lakierem i bez klaru ale mogę się mylić.
Dman666 - 16-07-2009, 00:00
Aleksander napisał/a: | Alufelgi za doplata.. pewnie sciagnal i jeszcze chce na tym zarobic. |
Oczywiscie! u mnie byly kola "wydumy" na ktorych jezdze do dzisiaj (cud, ze dojechalem do domu na tym po kupnie)... moglem za "doplata" wziac zimowki, ale dalem na wstrzymanie (budzet)...dodatkowo koles sprzedal kierunki ori i wstawil depo "bo mu sie klyjent trafil" reszte sobie dospiewajcie.
pablozpuebla - 16-07-2009, 12:17
jak kupisz automat w 2.0 to ci gratuluje, bo jak dla mnie to 2.5 w manualu jest ok ale nie powala jak tu niektórzy piszą...
|
|
|