To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

UK & IRLANDIA - Micro spot - Thoresby Hall (5 lipca 2009)

swinks_UK - 14-07-2009, 16:58
Temat postu: Micro spot - Thoresby Hall (5 lipca 2009)
Oto krótka relacja z micro spotu w Thoresby Hall... :D

Jak wcześniej już ogłaszałem na forum, mieliśmy się wybrać na Japanese Car Show w Thoresby Hall.
Wstęp kosztował niewiele, a i blisko było. Do tego piękna pogoda - żal nie pojechać, by nie zobaczyć kilku więcej VR4, i innych Miśków, Nissanów, Hond itp.

Na miejscu okazało się, że zrobił się z tego micro spot Mitsumaniakowy, bo miałem okazje spotkać i poznać Adama (Adaxo) z jego drugą połową :D

Sama impreza miała raczej charakter wypoczynkowego pikniku:

Babeczki zajęły sie ploteczkami na leżakach, a my z Adamem jak wiadomo - samochody, samochody itd. Bardzo szybko upłynęło nam niedzielne popołudnie.

I tak w sumie upłynęła niedziela.
Zdążyliśmy jeszcze zapuścić się na tereny parkowo-pałacowe:

Po drugiej stronie parku zerknąć na identyczną imprezę z udziałem... Fordów:

Obejrzeć co ciekwasze japońskie egzemplarze:

Przeczekać godzinną ulewę/burzę w południe pod namiotem CVR4 i po południu zajadać grillowane kurczaki, burgery i inne takie ze wspólnego grilla.

Późnym popołudniem zaczęliśmy się rozjeżdżać:

Byliśmy w domu koło 19:00. Okazało sie, że oboje wyglądamy jak zebry opaleni w ciapki.

jkrzysztof80 - 15-07-2009, 17:27

Szkoda, że musiałem pracować :(
Tomek to czerwone kombi to nie jest przypadkiem NISSAN STAGEA?

shinai - 15-07-2009, 18:35

Tak Krzys to jest nissan stagea :)
BigTomala - 15-07-2009, 18:45

Tomek... ale pałac masz naprawdę super... i ten park :mrgreen:
Fajna imprezka, świetne auta =D>

swinks_UK - 15-07-2009, 22:36

Takich pałaców z parkami panie to tutaj na pęczki. Na benzynę nie wyrobiłby jakby je wszystkie chciał zwiedzać :D

Na samej imprezie największe wrażenie zrobiła na mnie Toyota Soarer, w której tylko audio kosztowało 5500 GBP :shock: , wydech to kolejne 7000 GBP :shock: . Auto prawdziwy kosmos. Niestety nie zrobiłem zdjęć, za to mniej więcej jechaliśmy z powrotem do domu razem A1 i muszę przyznać, że tam było lekko 500 koników pod maską.

No i wiem na pewno, że muszę zrobić coś ze swoimi kołami, bo Adam zdarł łacha ze mnie, że mi te kółka lekko wystają za obrys :evil: Hm... albo zmienię fele, albo jakieś poszerzające nakładki wykombinuję. :oops:

adaxo - 16-07-2009, 16:21

MIKRO spot :?: bylo nas chyba ze 20, a 20 legnum w jednym miejscu to naprawde az sie w glowie kreci :shock:
fotki ode mnie
moim zdaniem auta spotu jak ojciec i syn :lol:

i pare legnum

P.S Swinks nie przejmuj sie wystajacymi kolami tyko bierz te nakladki z allegro zobaczymy co to warte :mrgreen: