Eclipse - Techniczne - [1G 90-94] pare pytan prosze o odpowiedz ....
grzegorzbe - 15-07-2009, 21:34 Temat postu: [1G 90-94] pare pytan prosze o odpowiedz .... witam wszsyttkich mam dwa pytac poniewaz chce troche urozmaicic mojego klapsika chcialbym zmienic pare rzeczy ale nie wiem czy beda pasowac mam nadzieje ze ktos mi podpowie ... .
1) szukam foteli spodobały mi sie ze starego colta 89-92r ale czy beda pasowały tz czy je włoze bez zadnych zmian do moejgo eclipsa ???
2) mam kierownice momo brakuje naby i całego srodka w zassadzie to tylko kółko i teraz jak kupie odpowiednia nabe czy to wystarczy by ja zamontowac ??? czy bede jednak musial kupic kierownice pierwszys raz sie zamierzam do zmiany kiery i nie wiem czy to cos pomoze samo kupno naby ...
to chyba narazie wszystko .... bede wdzieczny za pomoc niew chce wttopic kasy .....
Angel - 22-10-2009, 20:56
Najlepiej będzie jak poszukasz naby w tuning shop jakims udajac sie do niego z kierownica. Kierownice z reguly masz na 6 srub i to raczen rozmiar uniwersalny. kupujac nabe podajesz model, marke auta i rocznik. nie kupuj z allegro chyba ze od forumowicza. kiedys juz kupilem na allegro i okazala sie zla. kiera i naba dobrze jak sa jednej marki. pozniej dobierasz przycisk klaksonu skoro nie masz go z kiera. tak bedzie bezpiecznie
[ Dodano: 22-10-2009, 20:57 ]
jak jakies pytanie masz to pisz na gg
Adaho_krak - 22-10-2009, 21:05
Angel, spójrz na datę napisania posta przez grzegorzbe,
|
|
|