Nasze Miśki - chyba mnie nie zabijecie ... ;P
ratajeq - 13-08-2006, 17:45 Temat postu: chyba mnie nie zabijecie ... ;P nie ma znaczka Mitsubishi tylko Proton, ale jak wiadomo to niemalze to samo ;P
...
Proton 313
1997 rok
1.3 12v (4G13)
... niedawno kupiłem i szczerze to dopiero myślę jak go upiększyć więc narazie daje zdjęcia w stanie surowym ;P
fotki
Anonymous - 13-08-2006, 17:56
Dlaczego mielibyśmy kogokolwiek zabijać? To przyjazny klub, przyjazne forum i przyjaźni klubowicze (z nielicznymi wyjątkami, ale tym nieprzyjaznym pali się samochody na zlotach hehehe). Ze swopjej strony życzę bezproblemowego użytkowania. Zapraszamy do korzystania z forum - znajdziesz tu mnóstwo porad i ciekawostek i poznasz fajnych ludzi.
sruba - 15-08-2006, 22:28
samochodzik wyglada sympatycznie, ale... jakos mnie bardzije podoba sie CA0
[ Dodano: 15-08-2006, 22:28 ]
btw. moglbys wrzucic jakas fotke srodka ? konsola, siedzenia...
ratajeq - 17-08-2006, 15:08
na zyczenie dodaje kilka fotek wnetrza ;P ... tez w stanie surowym ;Pfotki
macia - 17-08-2006, 21:53
Gratulacje, bo autko ładne przynajmniej na zdjęciach
Faktycznie ładniej wyglądałby przystrojony w diamenty zamiast tego...czegoś
Niech długo i dobrze służy.Pozdro
Anonymous - 23-08-2006, 12:00
Widać że zadbany
Anonymous - 30-09-2006, 12:29
ratajeq, napisz, jak się sprawuje nabytek. Zadowolony jesteś?
Anonymous - 04-10-2006, 21:05
Tak widzę i obserwuje i chyba jednak ma fajniejsze zderzaki z tyłu od naszych Misiu-coltów ale z nowu nie pasuje mi tylna klapa
Pozdarwaim, fajnie że w końcu się ktoś Protonem pochwalił.
Zachęcam do rozpisania tego Tematu
Anonymous - 04-10-2006, 21:24
Ja właśnie dzisiaj zauważyłem w moim mieście takiego wlaśnie Protona na mogileńskich blachach więc widzę że też ktoś nabył. Podoba mi się nawet to autko. Super jest ta atrapka i maska z tymi fajnymi przetłoczeniami Przyznam się, że nawet myślałem kiedyś o kupnie Protona tyle że w wersji 5-drzwiowej ale wyszło że kupiłem Misia kombi.
ratajeq - 07-10-2006, 10:21
sprawuje sie bardzo dobrze )
tylko jedyne czego moge zalowac to silnik 1,3 a nie 1,6 ... te 40KM roznicy to duzo ... no ale ogolnie nie jest zle ... i spalanie w trasie ok 7l ..... na miescie nawet 8,5l ... na szczescie u mnie w miescie paliwko sporo potanialo odkad prasa i jakis urzad zaczal sie interesowac cenami paliw, ktore w sierpniu przekraczaly 4,50 PLN ... a teraz najtansze w moim miescie kosztuje 3,75 ...
co do tylnych zderzakow to sa dobre ;P musze przyznac ... raz po ciemku przestawiajac samochod, przetrąciłem betonowy słupek ... zderzak sie lekko porysował, porzadny gruby plastik i co wazne elastyczny
Anonymous - 07-10-2006, 12:23
czy ja dobrze widze, czy prawy boczny kierunek masz jakis dziwny? jak chcesz to sie odezwji na priv bo chbya gdzies pomaranczowe do CA0 znajde (chyba )
jak sie ma wyposazenie protona do colta? bo widze, ze nie masz regulacji czasu przerwania wycieraczek
ratajeq - 08-10-2006, 12:06
Cytat: | jak sie ma wyposazenie protona do colta? bo widze, ze nie masz regulacji czasu przerwania wycieraczek |
hmm ... nie bardzo ogarniam to pytanie ... regulacja czasu pracy wycieraczek ? ... no są 3 stopnie ... z dluga przerwa, ciagle i ciagle szybkie (machniecia piórami )
Anonymous - 08-10-2006, 14:04
no wlasnie, zaleznie od wersji wyposazenia w coltach mamy tez takie pokretlo ze sobie sam regulujesz czas przerwania...a 3 stopnie procz tego, jaka masz wersje wyposazenia? tz co masz a czego nie masz?
ratajeq - 10-10-2006, 22:53
wersja c9 ... jesli cos to komus mowi ;P ...
- wspomaganie
- immobilaser
- skuteczny ręczny ;P mozna asfalt rwać ;]
a tak szczerze nie bawi mnie nadmiar elektroniki ktora zbyt czesto zawodzi zwlaszcza zima ... a nie mam garazu, wiec wiem jakie bywaja przeboje np. z elektrycznymi szybami itp ...
wiadomo wygoda etc ... ale nie jest to dla mnie priorytetem ... co najwazniejsze to ma jezdzic i byc w miare bezpieczny ! bo wiadomo ze samochod tych rozmiarow w porownaniu z betą 7 czy jakims volvo ma niskie szanse
Anonymous - 21-11-2006, 14:08
ladne fotki ale...
|
|
|