Archiwum - recenzja
pepi - 18-07-2009, 21:53 Temat postu: recenzja czesc
nie bardzo znam sie na cari ale szuka kolega prosze o opinie na temat tej sztuki
http://moto.allegro.pl/it..._did_pilne.html
pozdrawiam
Kris1980_147 - 18-07-2009, 23:09
Po pierwsze cena baaardzo atrakcyjna jak na ten rocznik, silnik i opis. Ciekawe dlaczego ???
Na 15 zdjęciu widać że szyby z tyłu są elektryczne a na 17 że tył to tylko korba. Coś się gościowi pomieszało, napewno nie ten sam model fotografował.
Właściciel zapewnia że silnik nie myty. Po ostatniej fotce mogę inaczej myśleć. Błyszczy się jak cholera. Mój silnik jeszcze (bynajmniej za mojej kadencji nie był byty) i wygląda na bardzie przykurzony i brudny. Jeździ się po wodzi etc więc nie ma możliwości aby silnik był jak z fabryki.
Ostatnie spostrzeżenie - to zwykły handlarz. Ja bym takich omijał. Kupi taki auto, odpicuje i pociśnie do żyda.
Kliknij sobie na ostatnią fotkę (pomijam fakt że żadna fotka jaka na nią klikniesz nie odzwierciedla żądanego obrazka) a pokaże ci się fotka deski rozdzielczej od modelu GDI.
No i jeszcze jedno - dziwi mnie to że komp pokazuję temperaturę zewn. -40 stopni podczas słonecznej pogody (nie na biegunie)
Ja bym sobie odpuścił tą ofertę.
pepi - 19-07-2009, 07:08
wielkie dzieki za zaoszczędzenie czasu i paliwa na dojazd
Daniello81 - 19-07-2009, 11:23
Spoko sprawa z tymi -40 stopni
w aucie warunki syberyjskie a za szybą widać krówka się pasie
swoją drogą gość nie napisał że 4 szyby są elektryczne
pepi - 19-07-2009, 14:38
moze ma az tak super klime a nie tam 17 stopni
maciej76 - 19-07-2009, 23:15
Nerki ma od modelu z przed ostatniego liftu co może wskazywać na dzwona z przodu.
|
|
|