To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - Czy to powinno być podłączone ?

lukasz_pik - 19-07-2009, 20:03
Temat postu: Czy to powinno być podłączone ?
Witam Ponownie Wszystkich Serdecznie.
W mojej Carismie 1,8 GDI 99r. po lifcie zobaczyłem dzisiaj cos takiego.
Nie bardzo sie znam i nie mam pojecia do czego to i czy to powinno być podłaczone.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam

jurekkraków - 20-07-2009, 18:45
Temat postu: Re: Czy to powinno być podłączone ?
lukasz_pik napisał/a:
Nie bardzo sie znam i nie mam pojecia do czego to i czy to powinno być podłaczone.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam Obrazek Obrazek

Kolego nie wiem za bardzo od czego to jest ale u mnie jest to podłączone do tej wtyczki przy uchwycie na skrzyni biegów.

[ Dodano: 20-07-2009, 18:46 ]
lukasz_pik napisał/a:
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam Obrazek Obrazek

wydaje mi się że to może od światła biegu wstecznego ale nie jestem pewien.Sprawdż czy u ciebie świeci.

lukasz_pik - 21-07-2009, 10:30

Kolego Złoty Medal dla Ciebie, że chciało Ci sie to sprawdzić !!!! Bardzo wielkie dzieki !!!
Zobaczyłem to dopiero w niedziele ze mam odłaczone, bo w sobote miałem wymiane filtrów, oleju w silniku i w skrzyni oraz tarcze i klocki, wiec chciałem zrobaczyc co i jak jest zrobione i zobaczyłem ten kabelek. W poniedziałek szukałem takiego samochodu przez pól dnia i znałazlem wieczorem Carisme włascicel otworzył mi maske ale nie było tego kableka po chwili spojrzałem na obudowe silnika a tam napis DID, wiec wszystko wyjasniło sprawe. Do mojego mechanika nie chciało mi sie jechac i zawracac głowy bo ten kabelek to sam moge podłączyć. Podjechałem do ASO GT i naliczyłem 8 Lancerów EVO :mrgreen: i żadnej carismy :mrgreen: ale zagadałem z elektrykiem i tez powiedział ze to moze być od wstecznego. Dzisiaj jak wróce z pracy to podłacze i zobacze i jeszcze RAZ WIELKIE DZIEKI, że chciało Ci sie zobaczyć i odpisac na mojego posta.
Pozdrawiam Serdecznie