Problemy techniczne - Jaka bateria
Anonymous - 14-08-2006, 17:31 Temat postu: Jaka bateria Witam !!! potrzebuje informacji jaka bateria powinna isc do orginalnego pilota od alarmu do sigmy? POZDRAWIAM !!!
Anonymous - 14-08-2006, 22:56
Najprosciej chyba isc do sklepu z pilotem rozkrecic go i dobrac. A jeszcze lepiej w domu rozebrac i pojechac rowerem do sklepu. Troche sie czlowiek przewietrzy i sil nabierze
Anonymous - 15-08-2006, 00:13
tak jak bym miał starą baterie to bym tak zrobił ale jej nie mam a nie wiem czy idzie tam malutki paluszek czy np. trzy małe okragłe. kupiłem te auto dwa miesiace temu i jestem bardzo zadowolony tylko w pilocie nie było bateri i nie wiem czy działa ten alarm czy tylko nie ma bateri.
Hubeeert - 15-08-2006, 00:30
Moja propozycja jest nastepująca - idź do sklepu z bateriami z pilotem i spróbujcie cos dopasować po jego otwarciu. Przewaznie sa tam 1,5V paluszki - takie krótkie lub takie okrągłe "pastylki" jak w zegarkach elektronicznych. Możesz też spróbowac w warsztacie (dobrym) gdzie alarmy zakładają.
Anonymous - 15-08-2006, 00:46
właśnie tak zrobiłem ale to chyba był zły sklep musze poszukać innego sklepu albo tak jak mówisz dobrego warsztatu gdzie zakładaja alarmy
stanik - 15-08-2006, 09:40
w mojej okolicy swiwetnie na takich malych bateriach zna sie zegarmistrz. Jesli nie ma baterii jakiej potrzeba to zawsze wie jakie trzeba wziac inne i jak je zlozyc w całość zeby bylo OK. Takze ja zawsze jezdze do niego.
Pozdrawiam
Anonymous - 15-08-2006, 10:59
byłem u takigo fachowca i tez nic nie poradził, załozł te swoje szkła powiekszajace zaglądał w pilota i stwierdził ze do niego moga isc rozne baterie a nawt 12V (paluszki)!!! POZDRAWIAM
|
|
|