To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Co sądzicie o tej stronce ?

sterydzik - 20-07-2009, 14:01
Temat postu: Co sądzicie o tej stronce ?
zrobiłem sobie niegdyś taką wizytówkę w sieci : http://tomekkup.webd.pl/ - co sądzicie ? przebajerzone ? ujdzie ? do kitu ? zależy mi na waszej opinii bo jest taki sobie konkurs na kreatywne stronki i sie zastanawiam czy zglosic czy utopie kaske.
Jassmina - 20-07-2009, 14:08

Super!
Najbardziej mnie oczywiście Kocurek zauroczył :-)
Wcale nie jest "przebajerzona", zrobiłeś ja przejrzyście i z pomysłem.

Powodzenia! :-)

gulgulq - 20-07-2009, 14:20

jakies krzaki pod Operą są, niedziałają skrypty, przebajerzone :) , strasznie wolno się otwiera :)
sterydzik - 20-07-2009, 14:23

jutro bedzie poprawiony baner z ostrzezeniem ze pod Opera i IE sie tego nie oglada :) Maja zchrzanione silniki do renderowania javascriptu. tylko Firefox, Google Chrome, Safari.
gulgulq - 20-07-2009, 14:30

no cóż..twoja strata ;)

60% ma IE

Juiceman - 20-07-2009, 17:09

Pomysł genialny wykonanie bajeczne ;) portfolio jak się patrzy. Ciekawe :wink: , tylko bym dodał zaznaczenie ikon na "pulpicie" : )
Bartek - 20-07-2009, 17:23

gulgulq napisał/a:
no cóż..twoja strata ;)

60% ma IE

Raczej strata tych 60% - aż mi ich żal....

Stronka przekozacka

gulgulq - 21-07-2009, 07:20

Bartek napisał/a:
gulgulq napisał/a:
no cóż..twoja strata ;)

60% ma IE

Raczej strata tych 60% - aż mi ich żal....

Stronka przekozacka

no nie wiem..skoro to ma być reklama osobowa to pasowałoby żeby ta jakaś pani w jakimś dziale kadr mogła sobie oglądnąć - chyba że bierze się pod uwage że i kadry są na bieżąco z php, javą, skryptami i ciasteczkami :)

chyba to ostatnie jest tylko 100% :badgrin: :badgrin:

sterydzik - 21-07-2009, 07:45

napewno są jakieś fjuczery pod IE, widze ze nie wylacza sie video gdy zamyka sie okno. napewno nie otwiera sie galeria. ale wydajnosc jest widze duzo wyzsza pod IE8 niz pod IE6. zrobie troche korekt :)
McDoune - 21-07-2009, 08:23

fajna ta stronka, powodzenia :)
karolgt - 21-07-2009, 13:34

hmm, stronka ok, fajnie zrobiona, ale czy wnosi coś nowego? w sumie taki "windows" tylko na www.
Z jednej strony nowy pomysł zrobić w takim stylu www, ale z drugiej to cały interfejs itd jest skopiowany od MS.

p.s IE6 to juz naszczęście nie 60% a jedynie 17% i cały czas tendencja spadkowa. Wielkim plusem jest to że YouTube będzie juz niedlugo blkować całkowicie IE6, a za już niedługo pewnie i Google, więc oby jeszcze pare miesięcy i będzie koniec badzIEwia w wersji 6.0 :)

Owczar - 21-07-2009, 15:23

Stronka ciekawa. Ale zaznaczanie ikonek dodaj ;)
vendetta - 21-07-2009, 15:54

Kurcze, aż sobie ff portable zarzuciłam żeby obejrzeć :) Pomysł ciekawy, estetycznie i klarownie, trzeba by trochę przyspieszyć.

gulgulq napisał/a:
no nie wiem..skoro to ma być reklama osobowa to pasowałoby żeby ta jakaś pani w jakimś dziale kadr mogła sobie oglądnąć - chyba że bierze się pod uwage że i kadry są na bieżąco z php, javą, skryptami i ciasteczkami

Myślę, że "Pani z kadr" nie rekrutuje grafików i programistów, a taki chyba jest docelowy profil firmy - odbiorcy przekazu :mrgreen:

Hubeeert - 22-07-2009, 23:23

Wpisałem się - rewelacja.
sterydzik - 23-07-2009, 08:06

dzienks :) przenosze strone na szybszy serwer, poprawie kilka bugów, w każdym bądź razie z dostosowaniem strony do Internet Explorera będzie masakra (< w 8.0) no a udział IE w rynku to wciąż 68% :/