To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Opolskie - Mitsubishi Auto Center Szic

Plex - 21-07-2009, 20:09
Temat postu: Mitsubishi Auto Center Szic
Zdecydowanie nie polecam. Chcieli mi wymienić płyn w AT za około 1300-1500zł i w dodatku zalać dextronem :butthead:

ps - gdzie w opolu to można zrobić w normalnej cenie i u normalnego mechanika?

prelud - 22-07-2009, 15:02

ja polecam mechanika z chmielowic LEWANDOWSKI ANDRZEJ
czekoladka_1981 - 22-07-2009, 15:27

Plex napisał/a:
gdzie w opolu to można zrobić w normalnej cenie

A co oczekiwałeś od ASO ? , wiadomo że mają wyższe stawki roboczogodziny , jak i wyższe ceny na materiały eksplatacyjne.
poczytaj opinie na str. 5,8,14,17>>>TU<<<

Plex - 27-07-2009, 22:12

czekoladka_1981, być może chłopaki się znają na tym co robią. Mi osobiście cen i materiałów szukał właściciel bo nagle wszyscy się zmyli jak robota przyjechała. Cena jak na ASO jest do przyjęcia ale dextron do AT raczej nie :evil:
blizna - 29-07-2009, 20:09

Witam. Czytalem wczesniej te opinie i wolalem sie nie wypowiadac ale zrobie to niechetnie. .............. (zdenerwował) mnie ten Szic. Bylem u niego z klimą z Sigmy. Oddalem auto w srode mialem odebrac w poniedzialek. Odebralem w piatek 2 tygodnie pozniej i to sam musialem wydzwaniac i sie prosic o informacje a umowa byla inna. Mialem zaplacic 170zł a zapłaciłem 536zł i ......... (nic) z tego bo klima z kazdym dniem dziala coraz slabiej. ............. bo traktowal mnie jakbym pierwszy raz przy aucie stał. Przepraszam za wypowiedz ale jak o tym mysle to mnie trafia.
Marti - 29-07-2009, 23:19

Dziwię Wam się że z takimi tematami jedziecie do serwisu. Fakt że zakładane 170zł w przypadku blizny to nawet tanio ale urosło do niebotycznej sumy. Ja po pierwsze to co możliwe robiłbym gdzie indziej (poza ASO), po drugie dochodził bym tego co było umówione wczesniej czyli 170 za przegląd czyli: wymiana czynnika, wymiana oleju, odgrzybianie, test sprawności itp. O osuszacz pewnie się nawet nie spytali......
Kmer - 30-07-2009, 02:16

Plex, jak będziesz w odwiedzinach u rodzinki w Jaworze to się to zrobi.