To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant/Legnum VR4 EC5A/W 97-02 - moduł zapłonowy

mitsu_pl - 22-07-2009, 17:47
Temat postu: moduł zapłonowy
Witam.
Z góry przepraszam za temat w tym dziale, ale to jest ostatnia moja deska ratunku. Ponieważ klubowiczów mieszkających w angli jest tu najwięcej :wink: .
Przechodząc do sedna sprawy, potrzebuję modułu zapłonowego o nr.: MD 374437 lub MD 354655, proszę o pomoc w zdobyciu go, ponieważ w polsce jest on (jak mnie dotąd informowano) nieosiągalny... :cry: Mogę podać adres strony internetowej na której go znalazłem (www.camskill.co.uk/products.php?plid=m8b17s2571p13197&mode=print) Czy ktoś z was, mógłby zdobyć dla mnie taki moduł i wysłac paczką, zapłace z nawiązką... Chętnych pomocy prosze o odzew na PW
Obiecuję, że jak tylko załatwię ten problem postaram się aby ten temat nie zaśmiecał tego działu! :oops:

swinks_UK - 22-07-2009, 22:56

Mogę ci go kupić.
Nie ma problemu, a właściwie jest jeden - potrzebuję wcześniej mieć na koncie PayPala pieniądze. Tak więc, jeśli jesteś mi w stanie przesłać pieniądze PayPalem (jak nie masz to załóż, lub poproś kto ma), to dam ci dane na PW i tego samego dnia co przelew towar będzie kupiony.

mitsu_pl - 23-07-2009, 18:34

dobra, to ja poszukam kogoś z takim kontem i odezwe się, postaram się jak najszybciej to załatwić.
jkrzysztof80 - 23-07-2009, 22:26

Szczerze mówiąc Tomek to mitsu_pl, może sam zamówić, może wybrać kraj Polskę i zapłacić kartą kredytową lub debetową właśnie sprawdziłem i wychodzi 77.91 funta ale to już od Ciebie mitsu_pl, zależy
Pozdrawiam

swinks_UK - 23-07-2009, 23:00

Wiem, przyszło mi też to do głowy. W końcu Camskill wysyła towar też do PL, więc z pomocą kogoś może sam to kupić z dostawą do domu w PL.
mitsu_pl - 30-07-2009, 15:57

Dzięki wielkie za pomoc i odzew, przepraszam za zawracanie "gitary" i proszę moda o kasację tematu :)
Duli - 24-07-2013, 00:13

Wybaczcie, że odkopuję stary temat, ale uznałem, że może się przydać. Gdyby ktoś szukał tego modułu MD374437 i chciał koniecznie nowy to można go znaleźć pod tym adresem: http://www.camskill.co.uk...t_VR4_EC5W_EC5A

Sklep ten sam, ale na stronie z pierwszego posta przedmiotu już nie ma w sprzedaży.